Menu Sluiten

Aanbouw Bergruimte Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aanbouw bergruimte antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aanbouw Bergruimte Antwerpen

Keuken | Badkamers | Schrijnwerk | Interieur | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbouw bergruimte antwerpen

home particulieren los maatwerk amp allerlei winkels horeca en kantoren eigen atelier amp toonzaal contact indien u denkt aan die gedroomde dressing de langverwachte keuken de zwevende kast die je maar niet in de juist maat vindt of al is het zelfs dat ene bijzettafeltje dat je nergens ziet atelier maakt het voor u. Alle meubels worden vervaardigd in eigen atelier met de meeste zorg en vakkundigheid. Wens je te weten wat zo n kast nu eigenlijk kost en moet alles nog ontworpen worden maak met ons een afspraak om de mogelijkheden te bekijken aanbouw bergruimte antwerpen zijn zeer gewild Je krijgt een voorstelling van materialen kleuren details van allerlei systemen en natuurlijk de bijhorende prijs en planning. Heb je graag dat onze vakmensen alles komen installeren of ben je zelf van het handige type wij werken af tot zov.

home nieuwbouw te koop te huur diensten contact blog infoimmobim.be google kaart hou me op de hoogte alle gemeentes alle gemeentes antwerpen bree glons jupillesurmeuse lige ohey alle types alle types villa woning hoeve appartement studio grond opbrengsteigendom handelspand garage parking alle prijzen alle prijzen appartement verkocht jupillesurmeuse msup dit mooie woonproject bevat de renovatie van de concirgewoning van de brouwerij van jupille tot appartementen en een… Dit mooie woonproject bevat de renovatie van de concirgewoning van de brouwerij van jupille tot appartementen en een nieuwe aanbouw met appartementen. Het project is gelegen aan het kruispunt van de rue de vis met de avenue joseph prvers op slechts m van .

Inlichtingen over Aanbouw bergruimte antwerpen

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest wij bouwen uw dromen algemene bouwwerken antwerpen bekijk onze bedrijfsvideo. Algemene bouwwerken antwerpen of beter gekend als construmax is een erkend en geregistreerd aannemer. Construmax is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aanbouw en ook renovatiewerken. ons bedrijf staat garant voor kwalitatief vakmanschap het gebruik van duurzame materialen maar speelt ook in op de laatste trends en technieken binnen de bouwsector. Het motto van algemene bouwwerken antwerpen is uw project is onze zorg .met de grootste zorg de nodige expertise engagement en flexibiliteit ondersteunen we u van begin tot eind van kelder tot zolder van eerste gesprek tot oplevering. Kiezen voor construmax is kiezen voor transparantie als aannemer algemene bouwwerken antwerpen is construmax transparant over de kosten en opleveringsperiode De toekomst over aanbouw bergruimte antwerpen Duidelijke communicatie als ervaren aannemer algemene bouwwerken antwerpen weet construmax perfect waar de pijnpunten liggen in nieuwbouw en r.