Menu Sluiten

Aanbouw Slaapkamer Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aanbouw slaapkamer antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aanbouw Slaapkamer Antwerpen

Badkamers | Schrijnwerk | Keuken | Interieur | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbouw slaapkamer antwerpen

home gevelrenovatie badkamerrenovatie veranda prijs verandabouw leefveranda gratis offertes zoekt u een bouwbedrijf in antwerpen vergelijk prijzen en vind de beste aannemer voor uw klus offertes aanvragen een bouwbedrijf inschakelen wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van aannemers opgebouwd in vlaanderen. Voor elke klus hebben wij een vakman paraat. Meerdere offertes aanvragen vul het contactformulier op de offertepagina in met de gegevens van de klus aanbouw slaapkamer antwerpen zijn zeer populair Hoe exacter de gegevens des te preciezer de prijsoffertes. Dit is binnen minuten geregeld. Besparen door vergelijken u ontvangt de prijsoffertes nadat u ze aangevraagd hebt op de offertepagina. Vergelijk in alle rust het aanbod op prijs en voorwaarden. Zo bespaart u al snel tot op de kosten. Bouwbedrijf antwerpen heeft u een huis in antwerpen gekocht dat u volledig wilt verbouwen of bent u genteresseerd in een totaalrenovatie van uw huidige woonhuis met het inhuren van een bouwbedrijf of aannemer bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit zodat u uw wooncomfort maximaal verhoogt. Een bouwonderneming vo.

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest wij bouwen uw dromen algemene bouwwerken antwerpen bekijk onze bedrijfsvideo. Algemene bouwwerken antwerpen of beter gekend als construmax is een erkend en geregistreerd aannemer. Construmax is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aanbouw en ook renovatiewerken. ons bedrijf staat garant voor kwalitatief vakmanschap het gebruik van duurzame materialen maar speelt ook in op de laatste trends en technieken binnen de bouwsector. Het motto van algemene bouwwerken antwerpen is uw project is onze zorg .met de grootste zorg de nodige expertise engagement en flexibiliteit ondersteunen we u van begin tot eind van kelder tot zolder van eerste gesprek tot oplevering. Kiezen voor construmax is kiezen voor transparantie als aannemer algemene bouwwerken antwerpen is construmax transparant over de kosten en opleveringsperiode. Duidelijke communicatie als ervaren aannemer algemene bouwwerken antwerpen weet construmax perfect waar de pijnpunten .

Toelichting over Aanbouw slaapkamer antwerpen

uw gids doorheen het vastgoedlabyrint te huur kasteelstraat antwerpen ruime en trendy duplex in oud herenhuis met originele elementen zoals hoge plafonds stijldeuren plankenvloeren mollures. Centraal gelegen bij ring leien en openbaar vervoer. Prachtig panoramisch zicht op museum schone kunsten. Indeling overloop ruime living verzorgde keukenaanbouw met ijskast oven keramische kookplaat dampkap spoelbak aansluiting wasmachine. Nette badkamer met douche hangwc lavabo meer over aanbouw slaapkamer antwerpen Slaapkamer op tussenverdiep op laminaat. Fiets mag in de hal gezet worden. Geen huisdieren. Contract jaar om te starten. algemene onkosten voor water minuterie. Financieel huurprijs vaste kosten maand algemeen beschikbaar juni energie epc kwh m type verwarmingindividueel op gas voorzieningendubbel glas locatie adreskasteelstraat verdiepingde zonder lift plaats antwerpen afmetingen bewoonbare oppervlakte m indeling leefkamer m slaapkam.