Menu Sluiten

Aannemers Algemene Bouwwerken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aannemers algemene bouwwerken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aannemers Algemene Bouwwerken Antwerpen

Keuken | Schrijnwerk | Bouw | Interieur | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aannemers algemene bouwwerken antwerpen

contact nieuws mailing links login zoek nl fr home vlaanderen bouwt vzw over vlabo filosofie medewerkers leden projecten in wedstrijd in opbouw antwerpen limburg oostvlaanderen westvlaanderen vlaamsbrabant gerealiseerd koopprojecten antwerpen limburg oostvlaanderen westvlaanderen vlaamsbrabant openbare gebouwen huurwoningen werking aannemers architecten grondeigenaars meewerkende aannemers aannemers doel en werkwijze vlaanderen bouwt vzw cordineert en begeleidt de bouw van kwalitatieve woningen die voor een betaalbare prijs aan mensen met een modaal inkomen te koop of te huur worden aangeboden aannemers algemene bouwwerken antwerpen zijn zeer gegeerd Het gebruik van vernieuwende technieken en materialen en de samenwerking van aannemers en architecten vanaf de ontwerpfase zijn de voornaamste middelen waarmee kwaliteitsverhoging en prijsbeheersing worden bereikt. Vlabo k.

home home referenties vacatures contact home referenties vacatures contact more more bouwonderneming edific bvba bekijk onze referenties edific bvba bouwonderneming zoekt u goede metselaars bekisters onderhoudswerkers afbraakwerkers of ploegen die gespecialiseerd zijn in nieuwbouw renovatiewerken afbraakwerken industriebouw onderhoudswerken edific bvba is ook vca gekwalificeerd bouwbedrijf edific bvba is een algemene aannemer van bouwwerken gevestigd in antwerpen. Onze firma is een bouwbedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw en verbouwingen van zowel woningen als appartementen en handels en kantoorruimten. Emailprotected wij bouwen woningen in alle soorten en maten van klassiek tot modern van villa s tot energiezuinige woningen. Wij werken op maat volgens de wensen van on.

Het terrein van Aannemers algemene bouwwerken antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan corporate projecten referenties contacteer ons private projecten referenties investeren rental services contacteer ons all projects private corporate about cores news contact all projects private corporate about cores news contact nl fr en menu nl fr en private projecten referenties investeren rental services corporate projecten referenties over cores news contact algemene voorwaarden algemene voorwaarden a algemeen gedeelte artikel . Algemeen . Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten van cores development n.v Een extra woordje over aannemers algemene bouwwerken antwerpen hierna genoemd quotde opdrachtgeverquot betreffende alle werkzaamheden voor en leveringen of diensten aan de opdracht.