Menu Sluiten

Aannemers Bouwwerken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aannemers bouwwerken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aannemers Bouwwerken Antwerpen

Interieur | Keuken | Schrijnwerk | Bouw | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aannemers bouwwerken antwerpen

infolandmetervanloffelt.be home landmeetkunde architectuurmetingen asbuiltmetingen bestaande toestand grbmetingen pv van afpaling pv van opmeting pv van splitsing uitzetwerk volumeberekeningen plaatsbeschrijving bij bouwwerken bij huur schatting contact landmeetkunde home landmeetkunde alle diensten aannemers architectenstudiebureaus notarissen openbare besturen particulieren architectuurmetingen opmetingen van bestaande gebouwen in het kader van een renovatie restauratie verbouwing… Meer info asbuiltmetingen opmaak van plannen van de nieuwe toestand na de beindiging van infrastructuurwerken aannemers bouwwerken antwerpen bedrijf Meer info bestaande toestand gedetailleerde opmeting van de bestaande toestand van gebouwen installaties terreinen… Meer info grbmetingen gestandaardiseerde detail .

bestelling afkortingen veelgestelde vragen new login wachtwoord fr en nl de deze website maakt gebruik van cookies. Http www.gdm.be nl page ok meer info geavanceerd zoeken koningshuis diplomatie advies en controleorganen ombudsdiensten federale wetgevende instellingen de federale regering federale overheidsdiensten fod en programmatorische federale overheidsdiensten pod gemeenschappelijke en gewestelijke wetgevende instellingen gemeenschappelijke en gewestelijke regeringen gemeenschappelijke en gewestelijke ministeries europese unie internationale organisaties provinciale besturen steden en gemeenten havens en luchthavens verscheidene organismen afkorting afkorting a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z a aapd algemen.

Gegevens over Aannemers bouwwerken antwerpen

toggle menu home mvn architecten diensten projecten links contact diensten mvn architecten biedt u volgende diensten aan architectuur een onafhankelijke architect blijft de beste garantie voor een geslaagd bouwtraject en een eindresultaat dat beantwoordt aan de wensen van de bouwheer. Dat bevestigt o.a. Ook een enqute van testaankoop. Ruimtelijke ordening advies en of vooronderzoek bij aan of verkoop van gronden onderzoek van de mogelijkheden en opmaak van masterplan voor investeringsprojecten bouwadvies advies bij aankoop van woning of appartement op plan bvb. doorlichting van het plan in het kader van levenslang wonen voldoet de woning aan de huidige n toekomstige behoeften. Doorlichting van het bestek lastenboek zodat klant een idee heeft van wat wel en niet is inbegrepen in de kostprijs. Advies in het kader van de wet breyne de wet breyne is tot stand gekomen om kopers van huizen en appartementenop plan beter te beschermen. De architect werkt in die hoedanigheid in opdracht van de promoter en niet in opdracht van de koper De diversiteit van aannemers bouwwerken antwerpen De architec.