Menu Sluiten

Advies Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over advies vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Advies Vloeropbouw

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies vloeropbouw

over ons expertises realisaties nieuwbouw verbouwing renovatie restauratie tijdens de werken voor en na even binnenkijken solliciteren contact bouwfirma renovatiewerken xbxbd totaalrenovatie of deelrenovatie staat er een kleine of grote verbouwing op de planning wilt u uw pand compleet renoveren en in een totaal nieuw kleedje steken wilt u muren uitbreken uw woning uitbreiden uw gevel renoveren of uw handelspand verbouwen perfect want bouwonderneming janssens verzamelt alle vakmanschap onder n dak om de renovatie van uw woning of pand uit te voeren. Ook kunnen wij beroep doen op een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde en ervaren onder en nevenaannemers advies vloeropbouw met gegarandeerde rendementsstijging Als uw centrale renovatiepartner zijn we graag verantwoordelijk vo.

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen tel vraag uw offerte vandaag menu home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact bel offerte aanvragen isolatiema.

Inlichtingen over Advies vloeropbouw

teptec energieadvies voor particulieren en professionele installateurs energieaudit thermografie luchtdichtheidsmeting blowerdoor home ons bedrijf links contact vloerverwarming al vele jaren is iedereen het erover eens dat vloerverwarming de meest comfortabele verwarming is. Vooral diegenen die vloerverwarming hebben zouden nooit nog een andere verwarming willen dankzij de altijd warme stralende vloer krijg je een heerlijk comfortgevoel dat door radiatoren of dergelijke niet kan worden geeumlvenaard maar vloerverwarming heeft ook nog wel andere belangrijke voordelen zuinige werking vloerverwarming werkt met water op lage temperatuur max belangstelling in de prijs van advies vloeropbouw Degc de omgevingstemperatuur mag degc lager zijn voor hetzelfde comfortgevoel de temperatuur ter hoogte van het plafond is lager dus minder warmteverliezen als de zon binnen schijnt of de open haard wordt aangestoken geeft de vloerverwarming onmiddellijk minder warmte af zelfregelend effect genoemd gezonde verwarming dankzij vloerverwarming circuleert er minder stof .