Menu Sluiten

Algemene Bouwwerken

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Informatie over algemene bouwwerken met inbegrip van renovatie en nieuwbouw.

In de huidige context van onzekere economische omstandigheden vinden de meeste mensen de bouw in het algemeen een welkome verlichting. Bouwprojecten bieden langdurige werkgelegenheid aan een groot aantal mensen in een relatief korte tijdspanne.

Afgezien daarvan geeft de bouw in het algemeen een gevoel van voldoening naarmate je vordert in het project. Hoewel er velen zijn die kritiek hebben op de op statistieken gebaseerde benadering van investeringen in de bouw, moet men niet vergeten dat men pas na de voltooiing van het project een nauwkeurig beeld krijgt van de werkelijke prestaties.

Er zijn er die denken dat de bouw in het algemeen een wegwerpuitgave is, terwijl degenen die.

Meer info

tags: Aanbouw Veranda Antwerpen – Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Badkamerrenovatie – Dromen Bouwen – 

Wenst u meer info over algemene bouwwerken kijk dan vlug op https://construmax.be | Algemene Bouwwerken

Badkamers | Keuken | Bouw | Interieur | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Algemene bouwwerken

tolli algemene aannemingswerken dendermondsesteenweg a gent over ons welkom algemene dagelijkse schoonmaak grote schoonmaak andere activiteiten klusjes referenties vind ons tolli cleaning bezoek de klassieke versie warning tolli algemene aannemingswerken dendermondsesteenweg a gent naar een vriend verzenden naam van uw vriend email van uw vriend uw naam uw email uw commentaar versturen tolli algemene aannemingswerken dendermondsesteenweg a gent welkom welkom bij tolli algemene aannemingswerken tolli algemene aannemingswerken is gestart in en is als onderneming oorspronkelijk gespecialiseerd in grond en afbraakwerken en bouwwerken in het algemeen algemene bouwwerken grote maten In de loop der jaren is ons aanbod betrekkelijk ruimer geworden tegenwoordig kunt u bij ons ook terecht voor grote schoonmaak industri le reinigingswerken opkuis na bouwwerken schoonmaak voor en na verhuis schoonmaak van scholen appartementsblokken kleine klusjes depannages en algemene karweitjes in en rond uw woning. Tentenbouw op en afbouw van tenten voor uw evenementen ramen en deuren het plaatse.

infoescorenovatiewerken.be factuurvoorwaarden algemene verbouwingen afbraak ruwbouw en betonwerken gevelwerken opritten en terrassen tegels en vloeren binnenbepleistering sanitair en centrale verwarming natuursteen isolatie badkamerrenovatie routeplan algemene verbouwingswerken start algemene verbouwingswerken algemene verbouwingswerken esco is de partner bij uitstek voor al uw verbouwingswerken groot en klein waarom kiezen voor algemene bouwwerken Wij zijn een allround bouwfirma die zich niet alleen specialiseert in algemene bouwwerken als afbraak ruwbouw en betonwerken trappen betonplaten … maar ook zorgt voor de fijnere renovatiewerken als betegelen pleisteren zowel binnen als buiten het aanleggen van opritten en terrassen voegen van gevels en het isoleren van de woning. Tenslotte kan u ook bij ons terecht wanneer uw badkamer toe is aan een grondige renovatie. Wij zorgen voor de badkamer van uw dromen fout contactinfo galgestraat merchtem infoescorenovatiewerken.be copy esco renovatiewerken alle rechten voorbehouden website doo.

Inlichtingen over Algemene bouwwerken

home activiteiten informatie contact links algemene bouwwerken renovatie werken opritten en terassen stallen en schuren specifiek projecten sportcomplexen algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken algemene bouwwerken scherpereel hendrik achterdriesstraat avelgem t. gsm infobouwwerkenscherpereel.be .