Menu Sluiten

Circulair Bouwen

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Vooruitstrevende technologieën met energiebesparing als uitgangspunt

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologieën en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren. Hierdoor zijn we uitgegroeid van een Iers familiebedrijf in bouwproducten tot wereldleider in efficiënt bouwen.

Producten en technologieën voor ieder gebouwsoort:

Ontdek meer over Kingspan in België

Wij zijn ‘s werelds meest toonaangevende leverancier van duurzame, hoogwaardige producten voor de bouwsector en staan voor innovatie, design, kwaliteit en technische knowhow.

Neem contact op

00053010005301

Meer info

tags: Complete Gebouwschil – Totale Gebouwschil – Constructieve Staalproducten – Staalbouw Panelen – Staalframebouw – 

Wenst u meer info over circulair bouwen kijk dan vlug op http://www.kingspanpanels.be | Circulair bouwen komt voor uit de circulaire economie waar het draait om slim gebruik van grondstoffen, producten en goederen waardoor deze oneindig hergebruikt kunnen worden.

Brandveiligheid | Veiligheid | Brandbeveiliging | Bouw | Panelen | 

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over circulair bouwen kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Circulair Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Circulair bouwen

overslaan en naar de inhoud gaan u bent hier home nieuws nieuws nl fr menu nieuws vokainterview geert verachtert iftech projectonwikkelingen vanaf nu verplicht gasloos centrumontwikkeling zorgt voor zuurstof wtcb vision burning questions algemene bouw maes didier francq directeur aankoop amp werkvoorbereiding onze groep actief in nederland algemene bouw maes moving day skilpod klaar voor internationale groei algemene bouw maes eerstesteenlegging innovocean campus met hilde crevits architon architon draagt bij aan transformatie marignan in brussel belgische primeur e commercieel project dprinten bouwsector algemene bouw maes covid patinten welkom bij triamant ronse onze groep start op een verantwoorde manier een aantal activiteiten terug.

nl fr home producten over ons nieuws contact nieuws blijf op de hoogte … Restez au courant … Actie ek dumoulin bricks wij werven aan klik hier voor onze openstaande vacatures circulair bouwen is gewoon uw perfecte keuze Robbie en de xl blok in het vtm nieuws en toen haalden onze xl lijmblokken het vtmnieuws kijk hier. nieuw just coll it. Coll it. Is een polyurethaan lijm voor het constructief verlijmen van de vlaksgeslepen lijmblokken van dumoulin bricks. Quotwe hebben het gewicht uit de baksteen gehaaldquot lees hieret artikel in de tijd bron de tijd maart met robbie de robot kan je een huis bouwen in de helft van de tijd. quotdumoulin bricks ontwikkelt xl bekijk onze keuze in circulair bouwen stenen voor nieuwe robot rendement hoger werklast stuk lager.quot lees hier het artik.

Inlichtingen over Circulair bouwen

home over ons techniek realisaties woningen bedrijfsgebouwen news contact home news news climate crisis cities made of wood could store huge amounts of carbon and cut construction emissions study suggests www.independent.co.uk espacio para trabajar dormir y descansar b brand interioresminimalistas.com gewikt gewogen luc vanhout architects in motion over clt van hasslacher norica timber circubuild.be clt is een milieuvriendelijke en snelle constructiemethode voor nieuwbouw en renovatie mijnbouwenrenovatiegids.be gewikt gewogen sylvie bruyninckx viva architecture over bouwen met clt circubuild.be talander erfgoed en clt een ideale combinatie architectsinmotion.be dear farm viva dearchitect.nl le clt une technique de construction qui a le vent en poupe lachronique.be de inspiratiedag green deal circulair bouwen vlaanderencirculair.be vpro tegenlicht meet up houtbouwers youtube.com vpro bouwtechniek belicht clt innovatief.be hoe gaan aannemers om met afval op de werf belgianbuildingmagazine.be heuvelwoning.