Menu Sluiten

Construct

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Pro@Work® – wij kennen uw vak !

Of we proberen op zijn minst zo goed mogelijk te begrijpen en in te spelen op datgene waar u als professional in bouw, industrie en interieurbranche dagelijks mee bezig bent. Want elk beroep kent zijn eigen specialiteiten dus zijn we steeds bereid van onze klanten bij te leren.

Omdat we het belangrijk vinden dat elke professional zich thuis voelt in zijn of haar vertrouwde werkomgeving maken we binnen ons productaanbod een duidelijk onderscheid tussen 7 hoofdcategorieën:

  • Construct : alles voor bouw en renovatie;
  • Fixing : alles op het vlak van bevestigingstechnieken en -materialen;
  • Technics : alles voor zowat alle technische en industriële toepassingen, van werkmateriaal en elektrische en pneumatische handgereedschappen tot onderhoudsproducten;
  • Interior & Facade : alles op het gebied van hang- en sluitwerk voor binnen en buiten, van raam-, deur- en poortbeslag tot beslag voor keuken- en interieurinrichting.
  • Safety : alles op het gebied van persoonlijke veiligheid, werkkledij en signalisatie.
  • Garden : alles voor aanleg en onderhoud van tuin, park en bos

In onze servicecenters kan elke professional die actief is in de bouwsector, de interieurbranche of industrie terecht voor méér dan 150.000 producten van honderden verschillende merken. U vindt er onder meer bevestigingsmaterialen, gereedschappen, werf- en metsersgereedschappen, ladders en steigers, bouw- en meubelbeslag, technisch beslag voor keuken- en interieurinrichting, automatisatie en toegangscontrole, basisartikelen voor sanitaire en elektrische installaties, lijmen en silicones, tuingereedschap, verven en benodigdheden, en een compleet aanbod in persoonlijke beschermmiddelen, werkkledij, veiligheidsschoenen, signalisatie, enz..

Aan deze hoofdgroepen is telkens ook een aparte cel gekoppeld met daarin

  • aankopers,
  • salesmedewerkers in onze verkooppunten en
  • vertegenwoordigers die op frequente tijdstippen worden bijgeschoold.

Zij gaan ook op zoek naar producten met een opvallende meerwaarde voor onze klanten. Geregeld bezoeken we daarom vakbeurzen in binnen- en buitenland of we wonen seminaries bij gedoceerd door productspecialisten. Op die manier spelen we zoveel mogelijk in op de specifieke vragen vanuit uw sector met de nodige kennis van zaken.

Informatie over construct en bouwmaterialen.

De bouwsector en renovatiesector omvat de bouw, reparatie en verbouwing van gebouwen en andere structuren. Het omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder timmerwerk, loodgieterswerk, elektrisch werk, schilderen en vloeren.

Professionals in deze handel werken vaak in de residentiele, commerciele en industriele sectoren, en kunnen zelfstandig zijn of werken voor een bouwbedrijf. De bouw en renovatie handel vereist een hoog niveau van vaardigheden en kennis, evenals het vermogen om veilig en efficiënt te werken.

Het is een veeleisend maar lonend vakgebied, met de mogelijkheid van een goed loon en de voldoening van het zien van de resultaten van het werk.

Er zijn veel verschillende soorten bouwmachines en metselwe.

More info

tags: Construct – Bedrijven Construct – Overzicht Construct – Advies Construct – Partner Voor Construct – 

Wenst u meer info over construct kijk dan vlug op https://www.proatwork.be/nl/ | Construct

Bouwmachines | Bouw | Metselen | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Construct

home nieuwbouw renovatie klinkers bouwadvies referenties contact uw expert in passiefbouw uw woning bouwen of verbouwen laat het met een gerust hart aan ons over. Omdat wij in de loop der jaren heel wat ervaring hebben opgebouwd kunt u op beide oren slapen als u een beroep op ons doet voor het bouwen of verbouwen van uw woning. Kleine of grote projecten het maakt voor ons geen verschil.contacteer ons bekijk onze referenties op het vlak van passief bouwen wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in passief bouwen in diest en omgeving waarbij wij alle kneepjes van het vak kennen. U kunt dat zelf ook meteen ontdekken als u onze referenties in de fotogalerij doorneemt construct met korting Wij hopen dat wij binnenkort ook bij u aan de slag mogen. Neem vandaag nog contact op heeft u nog bepaalde vragen of wilt u graag extra informatie over onze projecten in het kader van passief bouwen aarzel dan vooral niet en neem meteen contact op met pl co.

a a a home montage houtskeletbouw fotogalerij contact contacteer ons mconstruct heirbaan hamme stratenplan gsm .. Fax .. Infomconstruct.be btw be fotogalerij benieuwd naar onze projecten bekijk dan hier de foto s van enkele van onze realisaties en overtuig uzelf van ons vakmanschap bent u geïnteresseerd in de prijs van construct Mconstruct staat met jaar ervaring garant voor degelijk flexibel werk dat steeds uitgevoerd wordt met kennis van zaken. Indien u vragen heeft meer informatie wenst of een gratis offerte wilt aanvragen kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u met plezier verder. Nieuw montage sportpaleis montage sportpaleis sportpale .jpg sportpale .jpg sportpale .jpg spo.

Wat je wil weten over Construct

over ons vacatures realisaties nieuws en weetjes contacteer ons privacy beleid gegevensbescherming privacy policy laatste update definities in deze privacyverklaring worden de volgende begrippen als volgt gedefinieerd hrmes construct de besloten vennootschap hrmes construct met maatschappelijke zetel te torhout en ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nr. … contactgegevens adres roeselare wijnendalestraat email infohrmesconstruct.be geregistreerd aannemer website de website van hrmes construct https www.hrmesconstruct.be gdpr de verordening van het europees parlement en de raad van april betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en de wet betreffen.