Menu Sluiten

Dromen Bouwen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Aanbouw Veranda Antwerpen – Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Badkamerrenovatie – Dromen Bouwen – 

Wenst u meer info over dromen bouwen kijk dan vlug op https://construmax.be | Dromen Bouwen

Schrijnwerk | Badkamers | Keuken | Bouw | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dromen bouwen

skip to main content project starten menu bouwen op maat projectontwikkeling realisaties over ons portaal blog contact bouwen op maat je persoonlijkheid is uniek en daar hoort ook je unieke visie op jouw woonplek bij. Totaalaannemer elbeko realiseert je woondromen op maat detail na detail tot in de puntjes. En dat met meer dan jaar technische ervaring eigen experten en kwalitatieve partners. Bouwen da s fun. Kies voor zorgeloos bouwen met elbeko. Kies voor beter wonen beter leven. Ontdek de elbeko aanpak ben je architect de elbeko bouwaanpak efficint persoonlijk betrokken … van goesting tot bouw aanvraag . Van goesting tot bouwaanvraag elbeko bouwt helemaal op maat en dus nemen we de tijd om je beter te leren kennen dromen bouwen zijn vaak gezocht Met oprechte aandacht luisteren we naar je woondroom. Heb je reeds een plan van je architect op zak dan duiken we er samen in. Heb je nog geen architect dan stellen we je graag iemand voor. Je.

om je beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy en de disclaimer. Menu vragen vandaag na afspraak do na afspraak vr na afspraak za na afspraak zo gesloten ma na afspraak di na afspraak wo na afspraak feestdagen gesloten offerte aanvraag contact sluiten offerte aanvraag contact over verabo renovatie van woningen terug totaalrenovatie totaalprojecten aanbouw veranda s aluminium veranda voordelen veranda laten plaatsen onze werkwijze veranda bouwen onze tips veranda op maat de woonveranda moderne veranda wat mag niet ontbreken ramen en deuren terug aluminium ramen aluminium deuren kleine renovatiewerken renovatie van ramen en deuren showcase ervaringen van klanten bl.

Data over Dromen bouwen

spring naar inhoud sds bouwwerken zoeken naar home algemene bouwwerken nieuwbouw verbouwingen en renovatie nutsvoorzieningen centrale verwarming sanitair electriciteit hernieuwbare energie zonnepanelen warmtepomp fotos contact menu kwaliteit heeft voorrang wij leggen de fundering voor het huis van uw dromen staat u op het punt om een huis te bouwen heeft u de plannen al klaarliggen neem dan zeker contact op met sds bouwwerken. Wij zullen u adviseren en bijstaan bij de bouw van uw droomhuis. Wij bouwen voor u de ruwbouw en leggen daarbij een solide fundering voor uw dromen Informeer je over dromen bouwen Op het eind van de werkzaamheden beschikt u over een prachtig wind en waterdicht huis en kunt u verderwerken aan uw avontuur naar een prachtige woonst. Wees als bouwheer er zeker van dat wij de beste materialen gebruiken.