Menu Sluiten

Eindchape Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over eindchape vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eindchape Vloer

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eindchape vloer

diensten realisaties over ons leveranciers contact more roger davy onze diensten chape amp isolatiewerken chape is een mengsel van zand cement en water dat zich bevindt tussen de draagvloer bijv. Betonwelfsels en de vloerbedekking zoals tegels en parket. Afhankelijk van de plaats en de verdieping worden er verschillende soorten chape gebruikt. Een uitvullingschape is een chapelaag met als doel een vlakke ondergrond te bekomen. Leidingen kunnen in de uitvullingschape worden weggewerkt. Een eindchape is zoals het woord doet vermoeden de chapelaag waarop de vloerbedekking wordt aangebracht. Dit kan rechtstreeks in de chape door de vloerder of na het uitdrogen eindchape vloer zijn vaak gezocht Belangrijk om weten is dat vooral bij het leggen van parket de chape volledig uitgedroogd moet zijn. Omdat een chape steeds een zekere uitdrogingsperiode vereist kan er gekozen worden voor een sneldrogende chape. Deze variant vraagt slechts een uithardingstijd gaande van enkele weken tot enkele dagen. Naast het plaatsen van de dekvloer worden er ook uitzetvoegen en randisolatie aangebracht om h.

welkom op onze site dujo vloerwerken bvba michel oprey amp beisterveld natuursteen www.facebook.com chapes de dekvloer chape of ondervloer is het gedeelte van de vloeropbouw dat zich bevindt tussen de draagvloer bijvoorbeeld welfsels en de bevloering. Afhankelijk van de plaats en de vereisten kan deze ondervloer bestaan uit chapelaag of uit een echte sandwichopbouw die uiteindelijk wordt afgewerkt met een eindchape. Aangezien ondervloeren onderhevig zijn aan differenti le spanningen ten gevolge van temperatuurverschillen en zetting van de ruwbouw is het noodzakelijk randisolatie en uitzetvoegen tussen de verschillende ruimten te voorzien. Als de ruimte groter is dan m of in n richting langer dan meter moeten er extra tussenliggende uitzetvoegen voorzien worden. Ook aan verspringingen in een ruimte bijvoorbeeld bij een lvormige woonkamer is dit aan te raden. Als de eindchape zwevend is dit wil zeggen aangebracht boven isolatieplaten of schubouitvulling volstaat het om deze uitzetvoegen enkel door de eindchape en de vloera.

Inlichtingen over Eindchape vloer

skip to content m. ifowcap. facebookemail search for home diensten chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie wapeningen foto s contact privacy loading… Geen zorgen kwaliteit werfbezoek werken volgens afspraak uitvoering binnen de gevraagde termijn wij bieden een totaalpakket uitvulchape isolatieplaten eindchape kwaliteit boven kwantiteit samenstelling chape per m rijnzand kg cement kg water chapewerkenchapleuvent chapewerken de dekvloer of chape is een mengsel van zand cement en water dat als ondergrond dient voor de eigenlijke vloerdekking De verkoopprijs van eindchape vloer Deze afwerklaag wordt aangebracht bovenop de constructieve vloer en zal glad en vlak afgewerkt worden zodat de meest voorkomende vloerbedekkingen hierop aan te brengen zijn. Eventuele additieven kunnen worden toegevoegd. Er zijn verschillende uitvoeringsmethoden nl. verschillende uivoeringsmethoden hechtende chape deze chape wordt rechtstreeks op de draagvloer aa.