Menu Sluiten

Industriebouw Kantoorruimtes

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over industriebouw kantoorruimtes kijk dan vlug op https://www.axor.be | Industriebouw Kantoorruimtes

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriebouw kantoorruimtes

menu home hulsbosch activiteiten werkwijze realisaties afspraak contact wie laat u uw bedrijfsgebouw bouwen een betrouwbare partner natuurlijk hulsbosch bouwbedrijf een bedrijfsgebouw bouwen is bouwen aan de toekomst als opslagplaats als nieuwe kantoorruimte een extra productieruimte of als afgesloten garage voor uw materiaal een bedrijfsgebouw bouwen kan met veel verschillende doeleinden. Van zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking tot eenvoudige hallen ons team zet zich steeds als een blok achter jouw project industriebouw kantoorruimtes zijn vaak veelgevraagd Elk facet van het bouwproject krijgt zijn eigen specialist toegewezen. U kan als bouwheer op twee oren slapen en genieten van de totale realisatie. Een bedrijfsgebouw bouwen met de juiste partner da s wind in de rug niet iedereen heeft voldoende ervaring om een complex bouwproces in goe.

overslaan en naar de inhoud gaan bouwen amp verbouwen projectontwikkeling bedrijfs en projectbouw over ons getuigenissen realisaties blogampnieuws contact industrie en bedrijfsbouw boeiend artikel over het bouwen van facq merelbeke in infosteel december facqmerelbekejdw.jpg er verscheen een boeiend artikel over de imposante site met unieke gevel van facq te merelbeke. Het spreekt voor zich dat wij trots zijn dat wij verelst industriebouw verelst staalbouw en verelst betonbouw deze site voor n van onze grootste klanten n partner hebben mogen bouwen imposante site met unieke faade een faade van maar liefst meter lang pal naast de drukke e geen wonder dat de nieuwe vestiging van facq in merelbeke sterk in het oog springt heb je interesse in industriebouw kantoorruimtes Zeker omdat er sprake is van een langgerekte vliesgeve.

Wetenswaardigheden over Industriebouw kantoorruimtes

bel ons nederlands nl nederlands franais english contact realisaties nieuwsberichten vacatures over ons contact .slideritem datacycleslideclass slideritem datacycleslideactiveclass isactive datacycleprev sliderdafaebfaaddf .sliderprev datacyclenext sliderdafaebfaaddf .slidernext datacycledisabledclass isdisabled datacyclepager sliderdafaebfaaddf .sliderpager datacyclepageractiveclass customstylesliderpageritemactive datacyclepagerevent click datacyclepagertemplate terug naar realisaties lvp engineering loodsen productiehal locatie temse jaar loods met ondergrondse parking groeien op een beperkte ruimte. Voor lvp engineering uit temse is h.