Menu Sluiten

Industriele Nieuwbouw Limburg

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over industriele nieuwbouw limburg kijk dan vlug op https://www.axor.be | Industriele Nieuwbouw Limburg

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele nieuwbouw limburg

nieuwbouw amp renovatie home. Nieuwbouw amp renovatie. Domotica. Verlichting. Airco. Ventilatie. Zonnepanelen. Centraal stofzuigsysteem. Contact. Sitemap. Nieuwbouw en renovatie. Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie industriele nieuwbouw limburg gratis levering U kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw en renovatiewoningen appartementen of kleine industrile bouwwerken. Ook indien u wenst te renoveren kan u een beroep doen op ons. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals niko bticino legrand vynckier schrack ea. Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken. Anders ben je beperkt in je keuzemogelijkheden bij de renovatiewerken van een bastaand pand zijn deze opties al meer beperkt. Een lichtplan kan u ook helpen om de woning op een prettige manier .

elsen houben dakwerken lood amp zinkwerken zinken gevelbekleding contact privacy policy uw specialist in zinken gevelbekleding in limburg contacteer ons erkend plaatser voor vmzinc elsenhouben uw specialist in zinken gevelbekleding zinken gevels voor een moderne look elsenhouben met meewerkend patroon is uw specialist in zinken gevelbekleding. Wij verzorgen zowel de wand van uw nieuwbouwwoning industrile moderne look als de renovatie van bestaande gevels binnen en buiten limburg. De buitenkant van uw woning is uw visitekaartje. Doe daarom beroep op onze professionele ondersteuning en op onze kennis en kunde. We werken met precisie en zorg zodat u een prachtige gevel of dak hebt om te bewonderen. Wilt u meer informatie of een gratis offerte aarzel dan niet en contacteer ons. Ervaring troef wij beschikken over een klein team van ervaren vakl.

Gegevens over Industriele nieuwbouw limburg

home industriebouw industrile renovatie industrile woningbouw metalen gevelbekleding contact de baets vloerplaat ep construct industrile woningbouw nieuwbouw en renovatie in antwerpen vlaamsbrabant en limburg bij e p construct bent u aan het juiste adres voor zowel industrile woningbouw als renovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de industriebouw kunnen wij op de meest efficinte manier te werk gaan met verschillende metalen belangstelling in de prijs van industriele nieuwbouw limburg Zo creren wij voor u de meest economische woning met een prachtige uitstraling. Industrile woningbouw het optrekken van prachtige woningen met een industrieel karakter behoort tot onze expertise. Zo zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van alle mogelijke constructies in staal. Hierdoor kunnen wij ons toeleggen op staalbouw waarbij het skelet van de woning bestaat uit stalen kolommen en balken. De grootste voordelen van een indu.