Menu Sluiten

Informatie Construct

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Pro@Work® – wij kennen uw vak !

Of we proberen op zijn minst zo goed mogelijk te begrijpen en in te spelen op datgene waar u als professional in bouw, industrie en interieurbranche dagelijks mee bezig bent. Want elk beroep kent zijn eigen specialiteiten dus zijn we steeds bereid van onze klanten bij te leren.

Omdat we het belangrijk vinden dat elke professional zich thuis voelt in zijn of haar vertrouwde werkomgeving maken we binnen ons productaanbod een duidelijk onderscheid tussen 7 hoofdcategorieën:

  • Construct : alles voor bouw en renovatie;
  • Fixing : alles op het vlak van bevestigingstechnieken en -materialen;
  • Technics : alles voor zowat alle technische en industriële toepassingen, van werkmateriaal en elektrische en pneumatische handgereedschappen tot onderhoudsproducten;
  • Interior & Facade : alles op het gebied van hang- en sluitwerk voor binnen en buiten, van raam-, deur- en poortbeslag tot beslag voor keuken- en interieurinrichting.
  • Safety : alles op het gebied van persoonlijke veiligheid, werkkledij en signalisatie.
  • Garden : alles voor aanleg en onderhoud van tuin, park en bos

In onze servicecenters kan elke professional die actief is in de bouwsector, de interieurbranche of industrie terecht voor méér dan 150.000 producten van honderden verschillende merken. U vindt er onder meer bevestigingsmaterialen, gereedschappen, werf- en metsersgereedschappen, ladders en steigers, bouw- en meubelbeslag, technisch beslag voor keuken- en interieurinrichting, automatisatie en toegangscontrole, basisartikelen voor sanitaire en elektrische installaties, lijmen en silicones, tuingereedschap, verven en benodigdheden, en een compleet aanbod in persoonlijke beschermmiddelen, werkkledij, veiligheidsschoenen, signalisatie, enz..

Aan deze hoofdgroepen is telkens ook een aparte cel gekoppeld met daarin

  • aankopers,
  • salesmedewerkers in onze verkooppunten en
  • vertegenwoordigers die op frequente tijdstippen worden bijgeschoold.

Zij gaan ook op zoek naar producten met een opvallende meerwaarde voor onze klanten. Geregeld bezoeken we daarom vakbeurzen in binnen- en buitenland of we wonen seminaries bij gedoceerd door productspecialisten. Op die manier spelen we zoveel mogelijk in op de specifieke vragen vanuit uw sector met de nodige kennis van zaken.

More info

tags: Construct – Bedrijven Construct – Overzicht Construct – Advies Construct – Partner Voor Construct – 

Wenst u meer info over informatie construct kijk dan vlug op https://www.proatwork.be/nl/ | Informatie Construct

Bouwmateriaal | Bouwmachines | Bouw | Metselen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie construct

home modelwoning over ons realisaties projectontwikkeling vacature contact socials instagram facebook privacy amp disclaimer het gebruik van de website van www.heroconstruct.be de website is onderworpen aan de hierna opgenomen gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van de website geldt als aanvaarding van deze voorwaarden. Deze laatste kunnen worden gewijzigd de toepasselijke voorwaarden zijn die welke gelden op het ogenblik van elke verbinding. De website behoort toe aan hero construct nv met maatschappelijke zetel te reihagenstraat dendermonde en met ondernemingsnummer be.. Hierna wij of de onderneming. Jouw persoonlijke gegevens bij het bezoek van deze site worden er geen gegevens verwerkt tenzij u het contactformulier invult. In dat geval worden de gegevens die via het contactformulier worden overgemaakt door hero construct als verwerkingsverantwoordelijke verw.

this website uses cookies to ensure you get the best experience on our website informatie construct raming aanvragen Cookies policy. Ok share privacybeleid uitschrijven of optout alle gebruikers en of bezoekers van onze website hebben de mogelijkheid om het ontvangen van communicatie van ons stop te zetten en of behouden het recht om het ontvangen van communicatie via email of nieuwsbrieven stop te zetten. Om u af te melden of uit te schrijven van onze website stuurt u een email dat u wenst naar het email adres op onze website. Indien u zich wenst uit te schrijven of af te melden van websites van derden dient u naar die specifieke website te gaan om u uit te schrijven en of af te melden. Hoe ons te contacteren als u vragen of opmerkingen heeft over de privacy policy agreement met betrekking tot onze website neem dan gerust contact met ons op via het volgende email t.

Bericht over Informatie construct

onze projecten home wie zijn wij contact jobs disclaimer deze website is eigendom van sfconstruct nv contactgegevens sfconstruct nv industrieterrein a te diest tel .. Fax .. Email dit emailadres wordt beveiligd tegen spambots De toekomst over informatie construct Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ndernemingsnummer be .. Inzamelen van informatie privacy en gegevensbescherming de meeste informatie op deze website is beschikbaar zonder dat er persoonsgegevens moeten worden verstrekt. Wanneer de gebruiker toch om persoonlijke informatie gevraagd wordt zal deze informatie enkel gebruikt worden voor doeleinden die strikt aansluiten bij de dienstverlening van en door sfconstruct nv op basis van de contractuele relatie als gevolg van de bestelling of registratie dan wel op basis van haar gerechtvaardigd belang om diensten te verlenen en u hiervoor te contacteren. De informatie over u wordt u op verzoek meegedeeld. U kan deze indien nodig.