Menu Sluiten

Isolatie Muren

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Aannemers Isolatiewerken – Spouwmuurisolatie – Kelderisolatie – Leveranciers Isolatiewerken – Isolatiewerken Spouwmuur – 

Wenst u meer info over isolatie muren kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Isolatie Muren

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie muren

navigatie aan uitzetten home aanbod gevel amp muurisolatie sierpleister minerale kalei kurkkalei nieuw spuitkurk schilderwerken steenstrips binnenbepleisteringen biocoat garanties offerte aanvraag aanmelden ecologische gevelisolatie kom thuis in een warm huis. Biocoat biedt verschillende oplossingen aan voor het isoleren van uw buitenmuren. Uw muren kunnen aan de buitenkant of gevelzijde in de spouw of aan de binnenkant worden gesoleerd. Afhankelijk van de opbouw van de muur de gebruikte materialen de gewenste isolatiegraad en het beschikbaar budget wordt voor iedere muur nagegaan welke de beste methode is om een maximaal rendement te halen uit uw isolatiewerken. Biocoat onderscheidt zich door naast de conventionele gevelisolatie met gexpandeerd polystyreen eps ook natuurlijke alternatieven aan te bieden zoals kurk en houtvezelisolatie. Kurkplaten kunnen worden verlijmd zonder bijkomende afwerking de zogenaamde zichtkurk. Of kunnen net zoals houtvezelisolatieplaten die voornamelijk bij houtskeletbouw worden gebruikt verder worden afgewerkt met een sierpleister of spuitkurk.

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons waarom kiezen voor spouwmuurisolatie elke dag gaat er van uw warmte in uw woning verloren doorheen uw muren isolatie muren zijn in trek Goed isoleren is de beste manier om de energiekost van uw woning terug te dringen. De huizen gebouwd tussen en zijn vaak voorzien van een luchtspouw. Deze lege spouwmuren lenen zich perfect tot opvullen injecteren met isolatiemateriaal. Het meest aangewezen isolatieproduct om uw spouw mee te isoleren is een vulling met ecoparels. Deze ecoparels geven u niet enkel de beste isolatiewaarde maar ook een garantie op een volledige vulling van uw spouwmuur. Daling energiekost de isolatie van uw muren zorgt voor een blijvende besparing op uw energiefactuur waarom kiezen voor isolatie muren Korte terugverdientijd uw investering is terug te verdienen op gemiddeld jaar. Milieuvriendelijk uw energiebesparing zorgt voor een vermindering van uw couitstoot dus uw ecologische voetafdruk verkleint. Snelle uitvoering he.

Vragen over Isolatie muren

skip to content klusjesdienst spiritus voor al uw klussen u zoekt een klusjedienst het blog van spiritus informeert u over alle klussen. Home blog partners heeft mijn woning een spouwmuur isolatie een spouwmuur helpt bij de isolatie van uw woning. Hij helpt u dus energie te besparen en dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Niet alle woningen hebben echter een spouwmuur. Als uw huis van voor is is het zelfs onwaarschijnlijk. U kunt erachter komen of uw woning een spouwmuur heeft door op de bouwplannen te kijken in geval van een spouwmuur is er ruimte zichtbaar tussen de buitenmuur en de binnenmuur. Ook kunt u zelf naar de muren kijken. Luchtkokers in de muren wijzen op een spouw er moet immers een ruimte met lucht zijn om te ventileren. Ook een muur van centimeter dikte of meer betekent ook vrijwel zeker dat er een spouw in zit. Een muur waarin afwisselend dwarse stenen zijn gemetseld heeft daarentegen waarschijnlijk geen spouw tenzij er later n.