Menu Sluiten

Isolatie Op Plaat

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Isolatiematerialen – Isolatie – Isolatie Dak – Isolatie Vloer – Isolatie Op Rol – 

Wenst u meer info over isolatie op plaat kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Isolatie Op Plaat

Bouwmateriaal | Interieur | Bouw | Deuren | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie op plaat

voordelen voor bepaalde gebouwen en constructies worden er eisen gesteld op gebied van de brandveiligheid. Wanneer er een brandweerstand van minuten gevraagd wordt biedt het gerpan rsrf dakpaneel u de oplossing. Het paneel werd getest aan de rijksuniversiteit van gent op de meest kritische manier en volgens de laatste nieuwe norm namelijk het naakte paneel wordt horizontaal en zonder enige dakbedekking en of belasting getest. De overspanningen die dit paneel kan maken worden bepaald door rekening te houden met de resultaten van de brandproef en door te verifieumlren met de normale stabiliteitberekening voor het paneel. Deze overspanningen zijn in functie van de ribsectie die overblijft na minuten van de dakbelasting van de helling van het dak en er is rekening gehouden met van de windbelasting. Tevens beschikt het gerpan rsrf dakpaneel over een technische goedkeuring atg hbutgb met brandweerstand rf voor de toepassing hellende platte daken. Het brandverslag en de technische goedkeuring atg hbutgb rf hellende platte daken zijn verkrijgbaar op aanvraag isolatie op plaat zijn vaak gezocht Door .

support career latest news lozen boer zeveneken infovanpeteghemhout.be home zaagwerk bestellen diensten producten deuren parket laminaat vinyl interieur tuin gevel dakbekleding plaatmateriaal hout isolatie bouwafwerking toonzaal contact webshop quick step get a quote producten deuren parket laminaat vinyl interieur tuin gevel dakbekleding plaatmateriaal hout isolatie bouwafwerking isolatie aangezien warmte stijgt heeft u het meeste warmteverlies via het dak. Daarom levert het thermisch isoleren van een dak of zoldervloer een grote besparing op Toekomstmogelijkheden isolatie op plaat Die besparing kan jaarlijks oplopen tot wel . Voor het isoleren van uw dak kunt u ook subsidies aanvragen. Meer info hierover vindt u opwww.energiesparen.be heeft u een vraag aarzel niet om ons te contacteren. Knauf spijkerflenzen glaswolrol eenzijdig bekleed met een dampremmende aluminium kraft bekleding en voorzien van cm brede spijkerflenzen. Beschikbare formaten knauf multifit ecose onbeklede opgerolde halfharde glaswolplaat voorzien van snijmarkeringen om de cm. Bes.

Het laatste nieuws over Isolatie op plaat

nl be nederlands nederland franxeais belgique franxeais france deutsch deutschland english europe calculator webshop vloeropbouw filter tool zo begin je eraan vloeropbouwen projecten faq blog contact tool webshop nl be nederlands nederland franxeais belgique franxeais france deutsch deutschland english europe vloeropbouw filter tool hier kan u door de filters in de linkerkolom in te vullen de meest geschikte vloeropbouw vinden. Daarna kan u doorklikken op meer bekijken en ontvangt nog specifieke informatie over de gekozen vloeropbouwen. Daar kan u eveneens ook doorklikken naar onze webshop. Hoeveel hoogte meet je tussen de ondergrond en de onderkant van je nieuwe vloerafwerking toon alle tussen de cm tussen de cm tussen de cm tussen de cm tussen de cm tussen de cm tussen de cm hoger dan cm waar wordt de vloeropbouw toegepast toon alle gelijkvloers kelder verdieping zolder terras oprit wat is je h.