Menu Sluiten

Isolatie Vloer

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Isolatiematerialen – Isolatie – Isolatie Dak – Isolatie Vloer – Isolatie Op Rol – 

Wenst u meer info over isolatie vloer kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Isolatie Vloer

Bouwmateriaal | Ramen En Deuren | Bouw | Deuren | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie vloer

home algemene chapewerken thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie contact onze vloer en chapewerken zullen u niet onberoerd laten thermische vloerisolatie voor een daling van uw factuur nu iedereen steeds meer klimaatbewust wordt kent elkeen ook het belang van goede isolatie. U schenkt uzelf niet enkel meer woon en leefcomfort maar u zult uw energiefactuur ook nog eens fors zien dalen. Een nuttige investering met enkel voordelen dus. Eps en pur bij chapewerken luc vanbossel kunt u dan ook terecht voor thermische vloerisolatie in eernegem en omgeving isolatie vloer voor meer omzet Niet enkel in appartementen maar ook in uw woning of bedrijfsgebouw kan dit heel erg nuttig zijn. Wij zorgen voor alles op een professionele manier en laten elke werf proper achter. Wij bieden u de keuze tussen twee uitstekende producten eps en een.

home chapewerken vloerisolatie over ons contact home chapewerken vloerisolatie over ons contact besparen op energie vloerisolatie wist je dat je maar liefst van de totale warmte van jouw woning verliest langs slecht gesoleerde vloeren je vloer laten isoleren is dus een erg verstandige keuze en vloerisolatie is meer dan ooit nodig. Vloeren isoleren kan zowel voor nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Het is dus nooit te laat om te besparen op je energierekening isolatie vloerverwarming een absolute aanrader maar wat als je vloerverwarming gaat gebruiken geen zorgen. Ook vloerisolatie onder de vloerverwarming is mogelijk Toekomstmogelijkheden isolatie vloer Als u optimaal gebruik wilt maken van vloerverwarming dan is het zelfs noodzakelijk om isolatie onder vloerverwarming te stoppen. Op die manier is er e.

Wat je wil weten over Isolatie vloer

skip to content home over ons chapewerken gewapende chape sneldrogende chape chape op vloerverwarming vloerisolatie pur isolatie isolatiemortel eps akoestische vloerisolatie isolatieplaten jobs offerte menu vloerisolatie offerte aanvragen meer info iedereen wil het beste rendement halen uit zijn verwarming daar kan een goede vloerisolatie een grote impact op hebben. Bij braspenning van dingenen hebben we vele jaren ervaring in het plaatsen van kwalitatieve vloerisolaties zodat u kan genieten van een hoger rendement. Investeren in vloerisolatie is besparen op termijn. Vraag ons advies over uw vloerisolatie akoestische vloerisolatie ontdek de verschillende soorten vloerisolatie alsook de .