Menu Sluiten

Isolatiechape Chappers

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolatiechape chappers kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiechape Chappers

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiechape chappers

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home type woning nieuwbouw isoleren een vloer isoleren doe je het best met ons systeem betopor silver plus . Dit is een combinatie van betopor silver isolatiechape en betopor epssilver isolatieplaten isolatiechape chappers zijn vaak gezocht De hoogste isolatienormen worden moeiteloos behaald doordat de lucht gevangen zit in de epsparels epskorrels. Het grafiet van de zilvergrijze epsparels absorbeert de warmte en geeft die niet meer af. Daarnaast is betopor silver een uitstekende .

contact home voordelen bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog blog op zoek naar nog meer informatie over ultriso of wil je graag meer weten over hoe je aan de slag kan gaan met onze isolatiechape van de sterktes van ultriso tot het laatste nieuws uit de isolatiewereld houd onze blog in de gaten en mis er niets van. Ultriso haalt innovatiepremie binnen bouwproces versnellen win kostbare tijd met isolerende mortel vloeropbouw en platte daken op maat met ultriso gold en silver op hoeveel van jouw werven is de isolatiemortel correct geplaatst gespoten pur versus isolatiemortel hoe maak jij de afweging voor jouw project akoestische vloerisolatie bij ons ben.

Kundigheid over Isolatiechape chappers

home home contact infobsisolatie.be bouwservice isolatieservices isolatiechape eps home contact more more child als familiebedrijf met meer dan jaar ervaring genieten wij al jarenlang een goed vertrouwen van samenwerkende chappers en aannemers. Onze grootste kracht is ongetwijfeld ons man sterke team van plaatsers de uitgebreide kennis en ervaring van vader op zoon de transparante communicatie en gedetailleerde offertes. Dankzij ons eigen laadplatform en grondstoffen in bulk kunnen wij u de beste prijzen aanbieden. Wij zijn actief in de provincies limburg de antwerpse kempen en oostelijk vlaamsbrabant. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor een vakkundig geplaatste isolatiechape. Wat is eps isolerende chape waarom eps isolerende chape bestaat uit eps parels die gemengd met cement water en aditieven. Waneer deze droogt krijg je een vloer met hoge isolerende waardes en hoge drukvastheid Wat verstaan we onder isolatiechape chappers Eps geeft u een hoge thermische en akoestische isolatie wat zorgt voor minder warmte verlies.