Menu Sluiten

Isolatiechape Maken

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolatiechape maken kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiechape Maken

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiechape maken

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons referenties akoestische isolatie bekijk de productpagina akoestische isolatie chapewerken bekijk de productpagina chapewerken isolerende mortel bekijk de productpagina isolerende mortel plat dak bekijk de productpagina plat dak purschuim bekijk de productpagina purschuim spouwmuurisolatie bekijk de productpagina spouwmuurisolatie herentalsebaan zandhoven t. f isolatiechape maken prijs aanvragen e. Info tsisolatie dot be ts isolatie bvba alle rechten voorbehouden q .

over ons bouwdrogers offerteaanvraag contact eps isolatiechape ivo van dooren is een bekende naam in regio rijkevorsel voor wooncomfort dankzij het gebruik van o.a. Eps isolatiechape. Dekvloeren en isolatie zijn immers onze specialiteit. Onze familieonderneming werkt met eps isolatiechape omdat dit materiaal alle nodige kwaliteiten heeft voor een duurzame stevige basis in uw nieuwbouwwoning of renovatieproject. Eps isolatiechape kan naadloos aangebracht worden en heeft een sterk isolerend vermogen. Zo ben je er ook zeker van dat je woning of industrieel gebouw voldoet aan de energiewetgeving. Aarzel niet om ons te contacteren met vragen of voor een gratis offerte voor eps isolatiechape Extra uitleg over isolatiechape maken Meer info over eps isolatiechape je bericht is verzonden. Er is iets fout gegaan probeer later opnieuw. Ivo van dooren vroente rijkevorsel tel. infoivovandooren.be copy plug sitemap laatste update eps isolatiech.

Het domein van Isolatiechape maken

home historiek isolatiechape schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche cementchape cementchapemachine plaatsing vloeichape voordelen toepassingen vloeichapemachine plaatsing fotos plaatsing afwerkingstips contact isolatiechape alvorens de finale afwerking gebeurt met cement of vloeichape kan er gekozen worden voor een isolatiechape of uitvullingslaag indien de beschikbare ruimte dit toelaat. Hiervoor kan gekozen worden voor drie verschillende materialen schuimbeton pur betopor home schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche contact chape vandevyvere bvba vlaanderenlaan poperinge t. mail ons leveringsadres .