Menu Sluiten

Isolatiechappe Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolatiechappe vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiechappe Vloer

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiechappe vloer

home particulieren professionelen over ons media menu home particulieren professionelen over ons media back project loft p isolatiechappe vloer met korting Ardooie omschrijving verbouwing en inrichting van loft vertrekkende van casco leggen van technieken pur isolatiechappe chappe havatec epoxyvloer technieken viesmann ketel afvoeren sanitair electriciteit delta light verlichting nieuwe keuken maatwerk keuken en badkamer schilderwerken. Website by black lion .

chapewerken bereik tot chappers in vlaanderen. Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home chapewerken vraag uw offertes aan welke vloerwerken wilt u laten uitvoeren soort vloerwerken parket leggen laminaat leggen tegels plaatsen chape leggen terras aanleggen pvc vloer leggen vloer isoleren gietvloer leggen renovatie bestaande parket andere vloerwerken hoeveel m betreft het ongeveer wat is de huidige ondergrond huidige ondergrond chape beton bestaande houten vloer bestaande tegelvloer andere ondergrond indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam uw straat huisnummer postcode gemeente stad hoe kunnen we u contacteren door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy en cookiebeleid aanvraag versturen hoe werkt offertesonline.be u zoekt de juiste vakman voor uw chapewerken u wilt chape laten.

De discipline van Isolatiechappe vloer

nederlands nederlands home bioecologische isolatie thermofloc akoestische isolatie hennep kurk contact links home gt bioecologische isolatie gt kurk kurk de samengeperste geeumlxpandeerde kurk is een natuurlijk plantaardig product dat afkomstig is van de schors van de kurkeik bent u geïnteresseerd in isolatiechappe vloer De vervaardiging van samengeperste geeumlxpandeerde kurk komt tot stand door expansie van kurkkorrels hoge temperatuur en druk en gebruik van eigen harsen zonder chemische middelen zoals lijmen of oplosmiddelen. Door de mechanische en fysische eigenschappen ontwikkelt de kurk zich tot een elastisch luchtdamp doorlatend product een duurzaam product zonder verandering van eigenschappen met uitstekende thermischeakoestisch isolerende eigenschappen en antivibratie. Toepassingen isolatie binnen koudemuren akoestisch en thermisch. De kurkpanelen worden tegen bestaande muren ldquogeplaktrdquo. Verdere afwerking kan.