Menu Sluiten

Isolerende Chape Dikte

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape dikte kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape Dikte

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape dikte

doorgaan naar inhoud hoofdmenu over ons dienstenmenu schakelen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie doe het zelf isoleren projecten contact nl en fr vloerisolatie drie toepassingen thermische isolatie voor het gelijkvloers isolatieplaten gecombineerd met styrobet. Alternatief voor gespoten pur thermische isolatielaag isobet en styrobet thermische en akoestische isolatie voor tussenvloeren in appartementen isobetplus thermische isolatie voor het gelijkvloers styrobet kan in combinatie met epsplaten gebruikt worden voor isolatie van het gelijkvloers een systeem dat recycleerbaar is en milieuvriendelijker dan systemen zoals gespoten polyurethaan. Oneffenheden in de ondergrond worden uitgevlakt met styrobet waarboven de epsplaten geschrankt geplaatst worden isolerende chape dikte prijzen Uitsparingen voor leidingwerk of uitspringende bouwelementen worden uitgesneden in de eer.

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons vraag gratis uw offerte aan hier kan u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Vul uw gegevens in en klik op verzenden . Het project betreft nieuwbouw renovatie andere uw gegevens naam voornaam straat nummer postcode gemeente telefoon of gsm emailadres werfadres indien verschillend van bovenstaand straat nummer postcode gemeente ik wens graag een offerte te ontvangen mbt gelieve aan te vinken wat van toepassing is vloerisolatie isolerende mortel purschuim dakisolatie plat dak hellend dak andere naisolatie spouwmuur chapewerken akoestische isolatie aantal m en gewenste dikte opmerkingen herentalsebaan zandhoven t. f. .

Meer info over Isolerende chape dikte

facebook volg ons op facebook infoschuimisolatie.be schuimisolatie.be home producten chapewerken vloerisolatie hellingschape vloerplaat eps isolatiemortel dakisolatie akoestische isolatie prijsaanvraag contact vloerisolatie denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of bij renovatie zoldervloeren tussenvloeren en begane grond vloeren worden snel en doeltreffend gesoleerd met purschuim. De isolerende laag kan zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde worden aangebracht behalve bij de begane grond vloeren. In dit laatste geval doet de isolatielaag tevens dienst als uitvullaag De toekomst over isolerende chape dikte En dat betekent minder kosten en een geringere opbouwhoogte waardoor u een laag bakstenen uitspaart. Eventueel aanwezige leidingen liggen mooi en stevig.