Menu Sluiten

Isolerende Chape Prijs

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape prijs kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape Prijs

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape prijs

facebook volg ons op facebook infoschuimisolatie.be schuimisolatie.be home producten chapewerken vloerisolatie hellingschape vloerplaat eps isolatiemortel dakisolatie akoestische isolatie prijsaanvraag contact vloerisolatie denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of bij renovatie zoldervloeren tussenvloeren en begane grond vloeren worden snel en doeltreffend gesoleerd met purschuim. De isolerende laag kan zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde worden aangebracht behalve bij de begane grond vloeren. In dit laatste geval doet de isolatielaag tevens dienst als uitvullaag. En dat betekent minder kosten en een geringere opbouwhoogte waardoor u een laag bakstenen uitspaart. Eventueel aanwezige leidingen liggen mooi en stevig ingebed in het gexpandeerde schuim van de gespoten vloerisolatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan vloerisolatie contacteer ons bel ons op gsm nr mail ons op emailad.

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons frequently asked questions zijn er voorbereidingen die ik kan doen voor de naisolatie van mijn muren zeker en vast isolerende chape prijs zijn zeer gewaardeerd U moet een algemene visuele controle doen van de dichtheid van uw muur en het naadloos aansluiten van het schrijnwerk aan het metselwerk. Zo kunt u als niet alles dicht is de nodige voeg en kitwerken laten uitvoeren Toekomstmogelijkheden isolerende chape prijs Maak inbouwrolluiken open en muren vrij zodat ze goed bereikbaar zijn. Kan ik kiezen om slechts een gedeelte van mijn spouwmuren te naisoleren dit kan niet. Wij garanderen de naadloosheid van uw isolatie. Bovendien willen we geen vochtproblemen ontwikkelen in de bestaande situatie doordat sommige muren wel en andere niet voorzien zijn van naisolatie. Welke werken doe ik best eerst .

Vragen over Isolerende chape prijs

go menumenu fr menumenu home ons bedrijf news prijsaanvraag bestelling contact matgeco.be menumenu chape onderlagen presentatiesinds ontwikkelt en produceert insulco hoogwaardige akoestische membranen voor chapes. Deze onderlagen hebben als doel om de overdracht van contact en schokgeluiden tussen verdiepingen te verminderen. Vroeger bekend als alveolit. Werkingsprincipe de insulitkwaliteit normen intern laboratorium referenties faq gammasinds ontwikkelt en produceert insulco hoogwaardige akoestische onderlagen voor chape het insulit gamma. Deze onderlagen hebben als doel om de overdracht van contact en schokgeluiden tussen verdiepingen te verminderen. Insulit insulit insulit bi insulit bi insulit bi insulpano hf new insultop accessoires fibril lfoam hout onderlagendunne akoes.