Menu Sluiten

Isolerende Chape Zelf Plaatsen

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape zelf plaatsen kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape Zelf Plaatsen

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape zelf plaatsen

skip to content soorten chape vloerisolatie isolerende chape sneldrogende chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming gewapende chape hellingschape stabilis vs chape offerte aanvragen vacatures vacatures op zoek naar een nieuwe uitdaging een eerste job onderstaand vindt u onze beschikbare vacatures. Geen beschikbaar soliciteer dan toch wij breiden ons team regelmatig uit chapist vul je onstof team aan mooi inkomen wij volgen de barema s van de bouw. wij bieden een kans op vast na positieve interimperiode we zijn op zoek naar een ervaren chapist. Omschrijving van de functie als chaper sta je in voor het plaatsen van chape in huizen en of appartementen. Het plaatsen van dragende .

wij hebben meer dan jaar ervaring in chapewerken …. Facebook home over ons service offerte contact afdrukken emailadres onze specialisaties chape chape is een mengsel van zand cement en water isolerende chape zelf plaatsen binnen ieders budget Op de plaats van de ruwbouw wordt het computergestuurd gemengd en naar binnen gepompt. Door de computergestuurde menging door geijkte chapemachine wordt steeds een correcte verhouding en ijzersterke chape gewaarborgd. Heel belangrijk hierbij is dat de chape mooi egaal gelegd wordt. Randstroken worden steeds gezet en zijn in onze prijzen vervat. Waar nodig wordt er extra bewapening via netbewapening of vezels voorzien. Moet het echt heacuteeacutel snel gaan kan er zonder probleem gebruik gemaakt worden van sneldrogende chape. Dit biedt als voordeel dat de chape veel sneller droogt en er dus geen tijd verloren wordt naar de finale oplevering toe De handelswijze m.b.t. isolerende chape zelf plaatsen De droogtijden varieumlren van dagen naar dagen afhankelijk van de gebruikte versneller en op basis van cm vloerdikte. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van chape voor tegels parket … Ook uitvullingschape voo.

Kundigheid over Isolerende chape zelf plaatsen

nl nl nederlands belgixeb franxeais belgique franxeais france english europe calculator offerte vloeropbouw filter tool zo begin je eraan vloeropbouwen projecten faq blog contact tool nl nl nederlands belgixeb franxeais belgique franxeais france english europe blog zelf isolerende chape leggen bespaar zelf isolerende chape leggen het kan ook als je geen ervaring hebt. Ontdek een zelfbouwoplossing voor het leggen van isolatiechape. hoe badkamer chappen voor een duurzame en egale badkamervloer heb je een sterke chape of dekvloer nodig. Ontdek hoe je zelf je badkamer kan chappen. is er een wapeningsnet nodig in chape om scheuren in een chape te voorkomen wordt de chape vaak verstevigd met een wapeningsnet. Maar het kan ook anders. wat is chape wat is stabilis wat is beton wat is chape wat is stabilis en wat is beton en voor welke toepassingen gebruik je deze mengsels ontdek het snel. hoe zelf chape leggen ontdek hoe je zelf je chape kan le.