Menu Sluiten

Knikladers Oost-vlaanderen

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Meer info

tags: Graafmachines – Minigraafmachines – Bandengraafmachines – Knikladers – Schrankladers – 

Wenst u meer info over knikladers oost vlaanderen kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/

Landbouw | Tuinbouw | Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Knikladers oost-vlaanderen

nl fr home onderneming wie zijn we ons team afdelingen service na verkoop demonstratieterrein grondplan nieuwbouw tweedehands tweedehands machines toebehoren toebehoren schaumlffer toebehoren adler banden media fotoalbums downloads video contact landbouw industrie verhuur de compacte klasse superieur in de kleinste ruimtes de dynamische knikladers oost-vlaanderen voor meer omzet klasse kracht en dynamiek de powerklasse de referentie in kracht en veelzijdigheid wiellader compacte krachtpakketten in de bouw telescopische wielladers competentie voor de bouwsector wielladers landbouw telescoopladers landbouw wielladers industrie telescoopladers industrie onderneming service na verkoop vrachtwagens voor snelle leveringen en een vlotte servicedienst na verkoop service wagens met aanhanger om onderhouden en herstellingen binnen de uur dagen op uit te voeren externe techniekers koen regios oost west vlaanderen daniel regios limburg antwerpen brabant danny regios brus.

sluiten contact tweedehands wisselstukken service opleidingen over ons vestigingen nieuws nl fr uw partner voor compact materieel menu wielladers rupsladers graafmachines verreikers gehl knikladers aanbouwdelen verdichting home vangaever sinds vangaever sinds historiek en visie als innoverend metaalconstructiebedrijf verwierf vangaever reeds in het dealership voor het toen hier nog bijna onbekende bobcat .het pionierswerk van beiden werd langzamerhand beloond. Vele demodagen en de ontwikkeling van tal van aanbouwdelen overtuigden klanten en maakten de bobcat wiellader veelzijdiger en onmisbaar in tal van toepassingen en sectoren. Zowel in land als tuinbouw tuinaanleg bij aannemers sloop grond of bouwwerken overslag industrie nutsbedrijven bewijst het compact materieel meer en meer zijn nut. Vandaag is vangaever uw partner voor alle compact materieel bobcat wielladers werden aange.

Bericht over Knikladers oost-vlaanderen

over ons verhuur verkoop nieuw tweedehands nieuws faq contact registreren inloggen over ons ons team onze diensten over verbauwhede de verhuurfirma werd oorspronkelijk gestart in onder de naam thomas rental bvba door wijlen dhr. Jules janssens van de firma skid steer center antwerpen wat bedoelen we met knikladers oost-vlaanderen Dhr. Janssens specialiseerde zich vooral in het in en uitvoeren van compactladers van het merk thomas. Door de snelle evolutie en het steeds groeiende marktaandeel van de firma skid steer center antwerpen besloot dhr. Janssens de firma thomas rental pvba over te laten… De firma werd overgelaten aan een duo van jonge en dynamische mensen die bereid waren de firma thomas rental pvba uit te bouwen tot een bloeiende zaak in de regio oost vlaanderen. Mede door de steun en de vriendschap van dhr. Jules janssens is deze firma tot e.