Menu Sluiten

Koudebruggen Voorkomen

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Aannemers Isolatiewerken – Spouwmuurisolatie – Kelderisolatie – Leveranciers Isolatiewerken – Isolatiewerken Spouwmuur – 

Wenst u meer info over koudebruggen voorkomen kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Koudebruggen Voorkomen

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koudebruggen voorkomen

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons isolerende mortel theromix is een lichte isolerende mortel op basis van gexpandeerde polystyreenkorrels epsparels cement en hulpstoffen voor het verkrijgen van een goede verwerkbaarheid. De theromix wordt met een wormpomp op de draagvloer aangebracht. Door het naadloos aanbrengen van de isolatie zijn koudebruggen uitgesloten koudebruggen voorkomen met korting Door het plaatsen van isolerende mortel zorgt u voor het uitvullen van de leidingen en isoleren tegelijkertijd. U kan dus nadien probleemloos vloerverwarming of akoestische folies op deze isolatie plaatsen. Isolerende mortel rot niet vormt geen haard voor ongedierte en is schimmelwerend. Isolerende mortel is licht van gewicht en heeft een hoge stabiliteit. Praktijkvoorbeelden toepassingen ten eerste wordt de zuivere ondergrond klaargemaakt voor verwerking. De vrachtwagen met theromix maakt het mengsel ter plaatse aan. De isolerende mortel wordt met een wormpo.

skip to content dakwerken vandekerckhove welkom bij dakwerken vandekerckhove. Menu home dakwerken nieuwbouw platte daken dakrenovatie zink en koperwerk dakisolatie gevelbekleding dakvensters contacteer ons dakisolatie isoleren doe je niet alleen om warmte binnen te houden . In de zomer houdt u met de juiste isolatie je huis lekker koel. Het lijkt eenvoudig doch niets is minder waar. Het is van groot belang om isolatie te plaatsen op een correcte manier zo kan u een hoop problemen voorkomen zoals koudebruggen Het scala van koudebruggen voorkomen Volgens de vlaamse dakisolatienorm moet elke woning tegen dakisolatie of zoldervloerisolatie hebben. Indien u meer informatie wenst aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven u steeds deskundig advies en een vrijblijvende prijsofferte. Website by www.akoni.be websites software development .

Meer informatie over Koudebruggen voorkomen

hydrotec sinds infohydrotec.be nl en fr de home diensten opstijgend vocht salpeter kelderdichting condensatie en schimmel huiszwam reiniging en vochtwering van gevels houtworm bedrijf actualiteit klantenadvies leefgebied erfgoed andere gebouwen aktualiteit blog gratis diagnose contact behandeling tegen condensatie en schimmel behandeling tegen condensatie en schimmel de term schimmel verwijst naar verschillende soorten zwammen waarvan de sporen in de lucht aanwezig zijn. Schimmel verschijnt in de vorm van vaakronde vlekken groene bruine of zwartachtige kleuren op muren tassen schoenen lederen kleding kleding geborgen in kasten achter meubels deze vlekken zijn meestal terug te vinden in de hoeken van kamers badkamers onder ramen of op plaatsen waar muren lateien en plafonds niet goed gesoleerd zijn en dus kouder zijn koudebruggen. Schimmel is bijna altijdhet gevolg van een condensatieprobleem dat wil zeggen e.