Menu Sluiten

Leveranciers Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over leveranciers vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Leveranciers Vloeropbouw

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers vloeropbouw

wij maken gebruik van cookies de website van covemaeker maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website gaat u hier expliciet mee akkoord. Ik snap het meer info ons aanbod realisaties kijkwoning over ons contact home over energie ons aanbod realisaties kijkwoning over ons contact ons bedrijfenergiezuinig bouwenbouwconceptnieuws kalender vacatures bouwen op maatprojectwoningencovemaeker biedt meer covemaeker biedt meer een team van mensen uitgerust machinepark een doorgedreven uitvoering en mr dan jaar ervaring. Covemaeker aannemer. Covemaeker biedt meer. Dat is niet zomaar een slogan. Want we hebben onze sterke punten opgebouwd door de jaren heen leveranciers vloeropbouw rendeert op korte termijn Denk aan ons doorgedreven uitvoeringsproces ons breed uitgebouwd aannemersbedrijf ons eigen personeel eacut.

over ons expertises realisaties nieuwbouw verbouwing renovatie restauratie tijdens de werken voor en na even binnenkijken solliciteren contact bouwfirma renovatiewerken xbxbd totaalrenovatie of deelrenovatie staat er een kleine of grote verbouwing op de planning wilt u uw pand compleet renoveren en in een totaal nieuw kleedje steken wilt u muren uitbreken uw woning uitbreiden uw gevel renoveren of uw handelspand verbouwen perfect want bouwonderneming janssens verzamelt alle vakmanschap onder n dak om de renovatie van uw woning of pand uit te voeren. Ook kunnen wij beroep doen op een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde en ervaren onder en nevenaannemers. Als uw centrale renovatiepartner zijn we graag verantwoordelijk voor de volledige cordinatie van de renovatiewerken Onze aanbeveling m.b.t. leveranciers vloeropbouw Scha.

Bericht over Leveranciers vloeropbouw

dtekeningen informatie voor de dealer declaration of performance franccedilais home producten service contact ons bedrijf sitemap aco groep gtgt start zoeken producten woning terras en oprit industrie utiliteitsbouw en openbare gebouwen vetafscheiders vloerafvoerputten en afvoerkanalen uit roestvrij staal voor grootkeukens en industrie materiaal vloerafvoerputten eko sanitair hygienic gully roosterkanalen sleufkanalen voorraad buizen uit roestvrij staal en muurdoorvoeren vloerafvoerputten voor de sanitaire inrichting terugstuwingsbeveiligingen en pompen vloerafvoerputten uit gietijzer vlakdak dakterras parkingafvoeren uit gietijzer balkonafvoeren uit roestvrij staal kabelgoten deksels deksels .