Menu Sluiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiati van de Ons voorstel over maatschappelijk verantwoord ondernemen Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn zeer gewaardeerd owikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en. -technieken.

Cenergie stopt al zijn ergie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn vaak veelgevraagd doelstelling is het creëren van een duurzaamvenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst Het scala van maatschappelijk verantwoord ondernemen mogelijkeendement. tegen de laagst mogelijke kostprijs maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn zeer gewaardeerd Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antrpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

  • .
  • li>
  • .

Audits

  • .

Energiezuinige technieken

Energiebeheer