Menu Sluiten

Renovatie Toonzalen

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over renovatie toonzalen kijk dan vlug op https://www.axor.be | Renovatie Toonzalen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie toonzalen

bad en keukenrenovatie badkamer en keukenrenovatie is uw badkamer of keuken dringend aan renovatie toe dan bent u bij ec projects uit vosselaar aan het juiste adres wij realiseren het totaalpakket voor zowel keukens als badkamers dit volledig van a tot z. Sanitaire toestellen wij werken voor sanitaire toestellen samen met een aantal grotere spelers in sanitair groothandel waar u als klant kan kiezen. Wij verzorgen de plaatsing van uw gekozen toestellen. Tevens voor vloer en wandtegels kunnen wij beroep doen op winkels waar wij al een ruime tijd mee samenwerken. Hun toonzalen worden steeds voorzien van de laatste nieuwe trends en dit meermaals per jaar. Ook voor keukenmeubels werken wij samen met een aantal gekende keukenbouwers die alles op maat in eigen atelier vervaardigen. Zo kunnen wij u de perfecte werken garanderen. Onze werking wij regelen alles van offerte tot oplevering en hierbij staat u altijd in contact met de zaakvoerder zelf. Zo heeft u slechts n aanspreekpunt. Deze komt .

over alfabouw contact nl fr industriebouw kantoorbouw renovaties retail retail droomt u van een gloednieuwe showroom of zoekt u een aannemer die thuis is in de bouw of renovatie van uw winkel contacteer ons essentieel is dat u in deze branche beroep doet op een bouwpartner met jarenlange ervaring. De toonzaal wordt namelijk het uithangbord van uw onderneming. En moet kwaliteit en professionaliteit uitstralen renovatie toonzalen zijn in trek Bij alfabouw mag u hier gerust in zijn. Toonzalen en winkels zijn n van onze specialiteiten. En de specifieke eisen op het vlak van maatwerk en veiligheid hebben voor ons geen geheimen meer bekijk ons aanbod van renovatie toonzalen Een toonzaal moet een goede eerste indruk wekken n nalaten bij uw bezoekers klanten en leveranciers. Onze ontwerpafdeling denkt daarom graag met u mee en luistert naar uw ideen. Zo komen we samen tot een uitgekiend ontwerp op maat. Met oog voor detail. Want een mooie showroom heeft een grote impact op uw business. Daarvoor hoeft u niet noodzakelijk een nieuwe t.

Vragen over Renovatie toonzalen

profiteer nu van de strafste zomersolden ontdek onze toonzalen antwerpen geel hasselt boortmeerbeek turnhout download hier je cataloog producten catalogus vloer en wandtegels ontdek ons ruim aanbod vloertegels xxl vloertegels keramisch parket patroontegels wandtegels metrotegels wand zelliges mozaiumlek terrastegels ontdek onze terrasafdeling keramische terrastegels parket amp laminaat haal de warmte van hout in huis parketvloeren laminaat vinyl kurk accessoires alle toebehoren bouwplaten levelling systeem lijm onderhoud ondervloer persoonlijke bescherming plinten primer profielen schilderplint siliconen tegeldragers voegsel waterdichting deals onze strafste kortingen deals outlet badkamerrenovatie samen naar jouw droombadkamer specialist in badkamerrenovaties contactloze badkamerrenovatie verloop van de werken inspiratie badkamers maak een afspraak van calster specialis.