Menu Sluiten

Renovatie Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over renovatie vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Renovatie Vloer

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie vloer

anlux parketplaatser sinds parketplaatser sinds home producten vakmanschap referenties doehetzelf evenementen amp promoties contact trappen massief parket samengesteld parket laminaat vloerkurk renovatie restauratie enkele referenties onze werken renovatie plankenvloeren in voormalig cellenbroederklooster renovatie gelijkvloers in het onthaal en de burelen op het gelijkvloers werd een massief ambachtelijke parketvloer geplaatst. Project de bedoeling was het gebouw te renoveren in de staat waarin het zich bevond. Dus de parketvloer moest zo nauw mogelijk aan.. Lees meer renovatie plankenvloeren in voormalig cellenbroederklooster renovatie eerste verdieping de volledige ste verdieping is voorzien van een massieve plankenvloer in rood noors den. Project de eerste verdieping was vroeger voorzien van een massieve den plankenvloer. De oorspronkelijke bedoeling was deze vloer te restau.. Lees meer renovatie plankenvloeren in voormalig cellenbroederklooster renovatie zolderverdieping de volledige zolderverdieping is voorzien van een massieve plank.

home betonvloeren industrie particulier renovatievloeren referenties contact altijd op maat van uw toepassing contacteer ons renovatievloeren voor industrie in beton gezien de toenemende schaarste van industriegronden en de tendens binnen de industrie om bestaande panden opnieuw op te knappen specialiseert peter mentens bv zich in renovatievloeren voor de industrie renovatie vloer lijst Want dat is vaak een goedkopere oplossing dan een volledig nieuwe betonvloer. Betonvloer herstellen betonvloeren hebben in de industrie vaak veel te verduren. En daarom kan het interessant zijn om eens na te gaan wat de renovatie van uw industrievloer zou betekenen. Want het geheel vervangen is vaak totaal niet nodig. Het renoveren van uw betonvloer omvat voornamelijk het opnieuw egaliseren polijsten en impregneren van uw betonvloer. Contacteer ons pieter breugheldreef lommel ligging limburg belgi gsm infomentensbetonvloeren.be btw be .. Home betonvloeren industrie particulier renovatievloeren referenties contact close menu cookieinstell.

Informatie over Renovatie vloer

skip to content home vloeren tegelwerken trappen renovatiewerken contact chavlo vloeren tegelwerken trappen renovatiewerken chape chavlo vloeren tegelwerken trappen renovatiewerken chape chavlo uit arendonk is de unieke partner voor het plaatsen van vloer en wandtegels het bekleden van trappen met natuursteen of keramische tegels het aanbrengen van chape zowel voor nieuwbouw als renovatie en voor kleine verbouwingswerken tot totaalrenovaties. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we alles kunnen overlopen van opmeting tot plaatsing mogelijkheden en materialen duurtijd het uitbreken en plaatsen van vloer en wandtegels trappen en het aanbrengen van chape gebeurt volledig door onszelf. Voor de renovatiewerken hebben wij de nodige professionele contacten zodat alle verbouwingen vakkundig kunnen gebeuren Selectie over renovatie vloer Wij zijn het aanspreekpunt voor de volledige renovatie en zorgen daarbij .