Menu Sluiten

Tips Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over tips vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Tips Vloeropbouw

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tips vloeropbouw

nl fr applis onze troeven vloerisolatie isolatiechape opbouw vloerisolatie chape vloerverwarming akoestische vloerisolatie allinone vloersysteem onze soorten vloerisolatie plat dak isoleren profim daksysteem bestaand plat dak isoleren voordelen isolatie plat dak contact nieuws tips privacy policy een kleine investering met grote energiebesparingen als gevolg vloerisolatie onze soorten vloerisolatie onze soorten vloerisolatie welke soorten vloerisolatie plaatsen we met applis we focussen op de fim vloerisolatie die zowel thermisch als isolerend werkt en nog een pak andere voordelen biedt tips vloeropbouw leverancier Wil je graag nog een extra akoestische vloerisolatie plaatsen voor nog meer comfort dan kan dat ook we lichten hieronder de verschillende soorten vloerisolatie toe. Keuze tussen diverse soorten vloeriso.

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home materialen gespoten pur gespoten pur isolatie eigenschappen ge.

Wat je wil weten over Tips vloeropbouw

navigatie wisselen home verwarmingsservice onderhoud gasketel herstelling en service cv ketel vervangen over tips contact vloerverwarming voordelen en nadelen opbouw en kostprijs gepubliceerd door christophe op elke techniek heeft voordelen en nadelen zo ook vloerverwarming De handelswijze m.b.t. tips vloeropbouw Vloerverwarming is populair vanwege de gelijkmatige warmteverdeling en de aangename straling. Je hoeft daarbij ook geen radiatoren meer in de leefruimte te plaatsen. Makkelijk toch maar hoe weet je of vloerverwarming voor jou wel het ideale systeem is elke manier van verwarmen ook vloerverwarming heeft namelijk voordelen en nadelen. Daarom kan je hier alle informatie omtrent vloerverwarming vinden. De voordelen en ook de nadelen. Zo gaan we het hebben over de verschill.