Menu Sluiten

Vocht Voorkomen

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Aannemers Isolatiewerken – Spouwmuurisolatie – Kelderisolatie – Leveranciers Isolatiewerken – Isolatiewerken Spouwmuur – 

Wenst u meer info over vocht voorkomen kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Vocht Voorkomen

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vocht voorkomen

toggle navigation gratis diagnose home diensten vocht gevel isolatie totaalprojecten radiatorbekleding kelder comfort badkamer ventilatie testimonials vacatures nieuws contact over dl blog faq ventilatie mechanische ventilatie voor de kelder vraag hier uw gratis diagnose aan ventileer je kelder om vochtproblemen te voorkomen heb je een muffe geur in de kelder is er condensatievocht aanwezig staan er schimmels op de muren slechte ventilatie is nefast voor de gezondheid net als voor jou en je gezin heeft ook je huis en je kelder frisse lucht nodig. Zonder goede ventilatie krijgt je woning snel te kampen met een muffe geur en vochtproblemen. Niet alleen schadelijk voor je huis maar ook voor je gezondheid want schimmels gedijen in een vochtig klimaat vocht voorkomen raming aanvragen Vochtplekken schimmels in huis ademhalingsproblemenhellip ze zijn makkelijk te voorkomen met een ventilatiesysteem dl groep jouw erkende ventilatie expert een mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor constante l.

nl fr roeselare gent ik wil een diagnose home over ons vochtproblemen toestel huren kopen contact ik wil een diagnose condensatie condensatie is een gevolg van een te hoge luchtvochtigheid in de leefruimte. Wanneer de woning onvakkundig geiumlsoleerd en of onvoldoende geventileerd is wordt de luchtvochtigheidsgraad in de woning te groot. Ook verwarming speelt een grote rol bij het voorkomen van condensatie. Doordat warme lucht meer damp kan bevatten dan koude lucht zal het beter verwarmen van je woning het condensatiefenomeen verminderen. Dit jaagt wel de stookkosten de hoogte in Wat omvat vocht voorkomen Terug naar overzicht terug naar overzicht wij bieden verschillende oplossingen decentraal ventilatiesysteemd dit is ontwikkeld voor de balansventilatie te creeumlren in kamer. Dit systeem werkt met een muurdoorvoer. Meedere modellen beschikbaar. Nieuw in ons gamma centraal ventilatiesysteemc de ideale oplossing voor de extractie van lucht .

Informatie over Vocht voorkomen

skip to content klusjesdienst spiritus voor al uw klussen u zoekt een klusjedienst het blog van spiritus informeert u over alle klussen. Home blog partners zelf muren onderkappen een stappenplan vochtbestrijding het komt regelmatig voor dat er vochtplekken ontstaan in muren. Veel mensen ervaren dit als storend. Er ontstaan kringen in de verf en soms ontstaan er zelfs scheuren. Ook op de langere termijn is de aanwezigheid van vocht in je muren onwenselijk. Het kan blijvende schade opleveren aan je huis doordat rotting optreedt. Ook is de aanwezigheid van vocht in je muren een voedingsbodem voor schimmel wat niet goed is voor de gezondheid. De problemen ontstaan omdat vocht van buiten niet geweerd wordt. Hierdoor kan het vocht opstijgen tot in je woning. Een drastische maar effectieve manier om dit op te lossen is het onderkappen van je mure.