Menu Sluiten

Wonen In Een Droom

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over wonen in een droom kijk dan vlug op https://construmax.be | Wonen In Een Droom

Keuken | Badkamers | Interieur | Bouw | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wonen in een droom

infostessens.be energiezuinig wonen toonzaal kijkwoningen inspiratiegids blog online adviesgesprek over ons menu energiezuinig wonen toonzaal kijkwoningen inspiratiegids blog online adviesgesprek over ons home nieuwbouw renovatie sleutel op de deur interieur realisaties contacteer ons menu home nieuwbouw renovatie sleutel op de deur interieur realisaties contacteer ons search close menu home over ons nieuwbouw renovatie realisaties contacteer ons online adviesgesprek oud toonzaal energiezuinig wonen kijkwoningen vacatures inspiratiegids blog misvattingen over sleutelopdedeur bouwen sleutelopdedeur bouw wat is dat het begrip sleutel op de deur ziet u steeds vaker in de bouwsector. Vooral in de wereld van nieuwbouw wordt dit steeds bekender. De bouw van een huis is natuurlijk een heel proces. Zonder ervaring is dat eigenlijk een onbegonnen uitdaging. Daarom kiezen veel nieuwbouwers ervoor om het gehele bouwproces uit handen te geven aan een bouwfirma. De firma sluit een contract met .

home te koop realisaties getuigenissen over ons financieel contact ervaringen met dimmo onze klanten aan het woord. Er was eens… Een samengesteld gezin een wandeling makend door de schoonstraat wonen in een droom schatting aanvragen Groot bord met daarop project dimmo te koop. Denkend dat de stap naar een koopwoning niet meer haalbaar was. Doch we stuurden een mail naar christophe. Christophe stond ons heel snel te woord we kregen een huisbezoek op een gepast tijdstip. Na ons gesprek werd er heel wat duidelijk en vertoefden we ons als het ware in een droomfase . Niks was minder waar… Christophe zijn gesprek was ontzettend geruststellend en zorgde voor heel wat mogelijkheden. We kregen een goed zicht op timing prijs en zoveel meer. Eerlijke oprechte mogelijkheden die ons niet deed twijfelen Bekommernis over wonen in een droom Mooie referenties gaf christophe ons ook mee van transparante communicatie gesproken een topper we gingen mee in een heel mooi verhaal. Zorgen hadden we niet christophe… Lees verder david more.

Notie over Wonen in een droom

home realisaties projecten over ons contact vacatures home realisaties projecten over ons contact vacatures wonen op de heide verkaveling voor wie zijn of haar droomhuis zelf wil realiseren telt het project wonen op de heide twaalf vrije kavels open en halfopen bebouwing. Deze bevinden zich aan de overzijde van het project wonen op de heide. Zo geniet je van alle voordelen en bouw je volledig naar uw smaak. Bovendien krijgt u bij dit alles een buurtsupermarkt en een huisartsenpraktijk erbovenop.zo vindt u op enkele stappen van uw droomhuis alles wat u nodig heeft. Dankzij de centrale ligging worden wonen werken en ontspannen perfect combineerbaar. Antwerpen lier mechelen brussel zijn perfect bereikbaar. type bouwgrond soort halfopen open of gesloten woningen opleverdatum vergund plaats wiekevorst lindestraat architect ap art architecten i.d.v.