Menu Sluiten

Zeefbakken

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Wat zijn zeefbakken.

Zeefbakken zijn snelle, compacte en efficiënte hulpmiddelen voor het zeven en mengen van grond, aggregaten, compost, etc… Zeefbakken zijn uitgerust met assen die tegenover elkaar draaien en uitgerust zijn met tandwielen. Wanneer de zeefbak gevuld is draaien de assen en valt de grond door de zeefbak. Alles wat niet door de tandwielen kan gezeefd worden, blijft bovenin de bak liggen.

Zeefbakken worden voornamelijk in de bouw gebruikt en zijn handige hulpmiddelen.

Meestal worden zeefbakken bij bouwwerkzaamheden gekoppeld aan minigravers en wielladers.

.

Meer info

tags: Graafmachines – Minigraafmachines – Bandengraafmachines – Knikladers – Schrankladers – 

Wenst u meer info over zeefbakken kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Zeefbakken

Bouwmateriaal | Landbouw | Bouw | Tuinbouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zeefbakken

producten over ons missie referenties historiek ons team jobs dehands nieuws contact en fr de zeefmachines brekers filterpersen transportbanden wasinstallaties zeefbakken marcom recycling het belgische marcom recycling in zedelgem beschikt over een gevarieerd aanbod aan recyclingmachines voor de verwerking sortering en reiniging van puin asfalt grond beton en steenafval van diverse origine. U kan bij marcom recycling terecht voor verschillende types zeefmachines zeefbakken puinbrekers wasinstallaties waterbaden voor minerale reiniging en verschillende types transportbanden van kwaliteitsvolle en innoverende merken waaronder terex finlay evoquip en allu zeefbakken binnen uw budget Zeefmachines brekers filterpersen transportbanden wasinstallaties zeefbakken marcom recycling schatting zedelgem belgieuml t. f. schatting zedelg.

meer boels boels rental boels rental biedt al jaren de helpende hand aan bouw industrie en evenementen met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men zonder meer op kan vertrouwen. Naar de website training complexe machines en apparatuur vragen om gedegen kennis van zaken. Boels training maakt uw medewerkers vertrouwd met alle typen machines en soorten veiligheidseisen. Professionele en erkende opleidingen en trainingen worden in overleg met onze klanten besproken en samengesteld De verscheidenheid van zeefbakken Naar de website portable kitchens voor de verbouwing van uw keuken onvoorziene omstandigheden topdrukte of evenementen de mobiele keukens koelunits en keukenapparatuur van boels bieden altijd passende alternatieven voor vervangende of aanvullende keukencapaciteit. Naar de website.

Meer info over Zeefbakken

home diensten mobiele zeefmachines mobiele breekwerken afvalverkleining materieel voor sloop milieuwerken opslag overslag handling contact home diensten mobiele zeefmachines mobiele breekwerken afvalverkleining materieel voor sloop milieuwerken opslag overslag handling contact materieel voor sloop milieuwerken home diensten materieel voor sloop milieuwerken materieel voor sloop amp milieuwerken het machinepark van d hollander equipment bestaat uit jonge moderne machines in verschillende gewichtsklassen geschikt voor de uitvoering van grondverzet graven laden …. Daar bovenop kunnen deze machines extra uitgerust worden met onder meer onderstaande toebehoren voor de uitvoering van meer.