Menu Sluiten

Bedrijven Totaalconcepten Bouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Cleanrooms – Totaaloplossing Nieuwbouw – Juiste Luchtbehandeling – Hoeveelheid Stof Beperken – Luchtbehandeling – 

Wenst u meer info over bedrijven totaalconcepten bouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Bedrijven Totaalconcepten Bouw

Hvac | Onderhoud | Renovatie | Bouw | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven totaalconcepten bouw

toggle navigation projectontwikkeling aanneming over ons jobs meer info over ons mevaco bouwbedrijf werd in opgericht door josef meerschman. Door te volharden en te focussen op maximale kwaliteit ontwikkelde mevaco zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers. Mevaco richt zich op de openbare sector op residentieel vastgoed en restauraties. Wij verkiezen uitdagende projecten waarin architectuur waarde krijgt en het bedrijf zich kan profileren met hoogstaande kwaliteit bedrijven totaalconcepten bouw informatie inwinnen Vandaag staat korneel germonpr aan de leiding van dit familiebedrijf samen met stijn en karla meerschman. Inmiddels is mevaco eveneens een gewaardeerde speler in de bouw van appartementen en worden er jaarlijks een tal appartementen sleutelklaar afgeleverd zowel voor promotoren en projectontwikkelaars als voor eigen promotieprojecten. Mevaco staat in voor de realisatie van ruwbouw t.e.m. Afwerking. We bieden een totaalconcept aan om de klant volledig te ontzorgen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het cordineren van de inricht.

villa en woningbouw appartementsbouw verbouwingen houtskeletbouw homebouwbedrijfrealisatiesprojectennieuwspartnerscontact homebouwbedrijf realisaties villa en woningbouwappartementsbouwverbouwingenhoutskeletbouwprojectenpartnerscontact villa en woningbouwappartementsbouwverbouwingenhoutskeletbouw bouwbedrijf korte geschiedenis de geschiedenis van era domus begint bij metsel en betonwerken van orshaegen johan dat opgericht werd in vorselaar in . In werd door de enorme groei in het bouwbedrijf gekozen om uit te breiden en over te gaan in de naam bouwbedrijf perfecta De prijsbepaling van bedrijven totaalconcepten bouw In kwam een tweede broer in het bedrijf van orshaegen tom en tot slot werd ook in de derde broer opgenomen in het bedrijf van orshaegen marc. In veranderde de naam van bouwbedrijf perfecta in de huidige naam era domus . Wij zijn uitgegroeid tot een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in metsel en betonwerken totaalconcepten en eigen projecten. Era domus team ons team bestaat uit een tal medewerkers waaruit jo de zaakvoerder alle admin.

Wetenswaardigheden over Bedrijven totaalconcepten bouw

vacatures nieuws over contact nl en fr de es menu vacatures nieuws over contact nl en fr de es plc programmatie visualisatie van productieprocessen bordenbouw montage en bekabeling totaalconcepten plc programmatie visualisatie van productieprocessen bordenbouw montage en bekabeling totaalconcepten language nl en fr de es powerfull automation we make it work in informeer plc programmatie gebruiksvriendelijke interfaces ontwikkeld door onze eigen programmeurs meer visualisatie van productieprocessen volledig gendividualiseerde control room voor je machinepark meer totaalconcepten automatisatie to the next level koppeling met je logistieke processen erp mes oee meer powerfull automation we make it work in krachtige automatisatie voor een efficinte productie een optimale workflow met maximale controle op je bedrijfsprocessen. Dat is ht recept voor een efficinte productie. Met een team aan ervaren en deskundige ingenieur.