Menu Sluiten

Bim Bouwer

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over bim bouwer kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Bim Bouwer

Software | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bim bouwer

architecture urbanism office projects diary farmhouse parckdesign editie van parckdesign gedoopt tot parckfarm van het landschap naar het bord laat je kennismaken met een nieuw type van park gellustreerd aan de hand van artistieke installaties landbouwdemonstraties en smaakvolle ervaringen. In farmparck nodigen lokale landbouwers je uit om van de plek te komen genieten die installaties te bezoeken en deel te nemen aan uitwisselingsmomenten praktische werkateliers koken tuinieren composteren debatten filmvertoningen concerten… Na selectie via een ideenwedstrijd werkte het ontwerp en de uitvoeringproces van het farmhouse verder uit bim bouwer bedrijf Het farmhouse is het hart van het park een overdekte ruimte voor workshops om samen te koken en iets te eten. De structuur bestaat uit een gerecycleerde serre een vloer uit gebruikte betontegels en ee.

diensten projecten klanten team vacatures contact bimcordinatie bimmanagement bimmodeling revit implementatie techniekenstudies dienstenprojectenklantenteamvacaturescontact ready to bim were ready to talk bimcordinatiebimmanagementbimmodelingrevit implementatietechniekenstudies bim modeling geen bim zonder dmodel. Het is de basis van bim n een belangrijke stap die je als bimbouwer zal moeten zetten. Overzicht kan u daarbij de nodige ondersteuning bieden. Onze dmodellen helpen u om sneller en efficinter te bouwen met minder faalkosten. Ook bij het beheer van een opgeleverd gebouw komen ze goed van pas. We bouwen een dmodel op volgens de noden die u vooropstelt Extra uitleg over bim bouwer Deze kunnen verder verfijnd worden in functie van de aanbesteding en de uitvoering van uw project. Modelleren doen we zorgvuldig volgens de ric.

Berichtgeving over Bim bouwer

menu hoe kunnen we je helpen of sinds wij van houbenhouben zijn grondleggersgrondleggers die bouwenbouwen aan morgenmorgen wij van houbenhouben over houben groep houben kwaliteit en veiligheid zijn grondleggersgrondleggers werken bij houben vacatures die bouwenbouwen bouwteam referenties sectoren aan morgenmorgen toekomstvisie bim lean tco blog contact op alle werven thuis doorheen de jaren hebben we bij houben een brede ervaring opgebouwd over verschillende sectoren heen. Kleine of grote projecten hoe complex ook wij pakken elk project op dezelfde manier aan. Op zijn houbens altijd vanuit een toekomstgericht idee altijd met een minutieuze planning opvolging en uitwerking. Zorg meer dan woonzorgcentra en verschillende z.