Menu Sluiten

Expert Totaalconcepten Bouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Cleanrooms – Totaaloplossing Nieuwbouw – Juiste Luchtbehandeling – Hoeveelheid Stof Beperken – Luchtbehandeling – 

Wenst u meer info over expert totaalconcepten bouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Expert Totaalconcepten Bouw

Brandveiligheid | Hvac | Bouw | Interieur | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert totaalconcepten bouw

veranda pergola realisaties over ons contact select page over residence veranda s over ons uw pergola of veranda bouwen is onze specialiteit expert in luxe verandabouw jaar ervaring gegroeid van het standaard verandagebeuren naar het meest unieke concept in de moderne verandabouw. Onze jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat een veranda van residence veranda s zowel qua concept als kwaliteit tot het meest geavanceerde segment in de verandabouw behoort. U realiseert met residence veranda s zonder enige twijfel het allerbeste verandaconcept op de markt. Luxe comfort en sfeer zijn voor ons vanzelfsprekend en dat in complete harmonie met de stijl en het interieur van uw bestaande woonst. De ideale leefveranda ontstaat in samenspraak en samenwerking met onze ervaren ontwerpers expert totaalconcepten bouw zijn zeer populair De jarenlange ervaring van ons designteam zorgt ervoor dat alle wensen van de klant op maat gerealiseerd worden. Expert in luxe verandabouw jaar ervaring gegroeid van het standaard verandagebeuren naar het meest unieke concept in de moderne verandabouw..

gratis masterclass verwarmingsaudits getuigenissen blog over havacman expert interview geert bellens over comfort by walter van noten comments geert bellens is zaakvoerder van bestbuildingconcept een ingenieursbureau in lier met een heel interessante specialiteit comfort. Er zijn betrekkelijk weinig kantoren zonder comfortproblemen. Talrijke factoren kunnen onbehaaglijkheid veroorzaken temperatuur relatieve vochtigheid luchtkwaliteit verlichting akoestiek . De oplossing van zulke fysische ongemakken hangt onvermijdelijk samen met rationeel energieverbruik en met het subjectieve comfortgevoel van de gebruikers heb je belangstelling in expert totaalconcepten bouw Het leek mij interessant om geert enkele vragen te stellen voor mijn blog onlangs bleek bij een test met meetapparatuur in mijn kantoor dat het cogehalte hoger was dan ppm. Waarom is dat erg een hoog co gehalte wijst op een tekort aan verse lucht. Dat geeft onbehaaglijkheid die misschien niet dadelijk wordt opgemerkt afnemende concentratie hoofdpijn lichte duizeligheid .

Kennis over Expert totaalconcepten bouw

overslaan en naar de algemene inhoud gaan pose bvba hoofdmenu bedrijfsprofiel projectmanagement landmeetkunde gyroscopische nameting projectfotografie onze klanten over ons contact u bent hier home traditionele en industrile landmeetkunde landmeetkundige activiteiten gelet op de vraag van ons klantenbestand werd in een afdeling traditionele en industrile landmeetkunde opgenomen in het takenpakket van pose bvba. Onze gemotiveerde bedigde landmetersexperten topografen en samenwerkingspartners zorgen voor een accurate en nauwgezette uitvoering van uw opdrachten. De reden waartoe wij ons onderscheiden van anderen. Pose bvba heeft veel ervaring met industrile dienstenverlening in megaprojecten zowel in binnen en buitenland als overzees. Door het aanwenden van moderne meetapparatuur in combinatie met de juiste meettechnieken en intelligente softwarepakketten staan wij garant voor een juiste zienswijze in.