Menu Sluiten

Bouwmachine Professionals

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over bouwmachine professionals kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Bouwmachine Professionals

Bouwmateriaal | Graafmachines | Bouw | Bouwmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwmachine professionals

home onze diensten tractoren landbouw machines tuin amp park gespecialiseerde machines speelgoed historiek contact airco verwarming home onze diensten tractoren landbouw machines tuin amp park particuliere machines professionele machines golf accu gereedschap tuin amp park gespecialiseerde machines gespecialiseerde machines tuinonderhoud natuur en maaibeheer bosbouw onkruidbestrijding speelgoed historiek contact airco sanitair onze diensten accu gereedschap greenworks stelt de normen in outdoor power equipment met zijn volt voltgmax volt digipro volt digipro en de volt commercial lijn tuingereedschappen voor professionals en particulieren. Greenworkstools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld bouwmachine professionals : vind meer info hier De gebruikers van tuingereedschap zijn dan ook op zoek naar machines die minder lawaai m.

deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatiemelding niet meer tonen homepage jobs voor professionals carrire orintatie jobmatching opleidingen voor opdrachtgevers project staffing permanent staffing assessment onze sterktes referenties praktijkcases over regis consult onze expertises filosofie en werkwijze nieuws contact vestigingen en route ons team faq jobs voor professionals voor opdrachtgevers over regis consult contact login carrire orintatie jobmatching opleidingen jobmatching we maken graag de brug tussen je noden en zoeken de job die bij je past. Projecten of een job waarop je trots kan zijn daar ligt onze kracht Wat verstaan we onder bouwmachine professionals Ben je op zoek naar een job die je op het lijf staat geschreven regis consult biedt hoogopgeleide technische profielen verschillende mogelijkheden. Hoe wil je samenwerken we selecteren en werven kandidaten die in .

Het laatste nieuws over Bouwmachine professionals

nl fr mobile tel .. Bedrijfsprofiel vacature nieuws merken contact info prijslijsten grond en afbraakwerken grondwerken rioleringswerken afbraakwerken transport verhuur bos amp tuinbouwmachines koelaanhangwagens grondverzet machines hoogwerkers diverse bouwmachines gesloten aanhangwagen springkastelen verkoop bos en tuinmachines tuinmachines bouwmachines hogedrukreinigers nilfisk warmeluchtblazers thermobile accessoires en kledij andere producten onderhoud en herstellingen tweedehands recyclage bouw en slooppuin groenafval gerecycleerde granulaten compost merken husqvarna leer meer over de wereldwijd toonaangevende producten van husqvarna voor bos park tuin en constructie en bekijk het uitgebreide assortiment voor professionals en veeleisende consume.