Menu Sluiten

Komatsu Wiellader Groot

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over komatsu wiellader groot kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Komatsu Wiellader Groot

Bouw | Graafmachines | Bouwmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Komatsu wiellader groot

voermanstraat zele .. … Infolashing.be nl fr en de home verkoop verhuur service onderdelen contact in de kijker unicarriers fhdt diesel mitsubishi fgt lpg nyk fbd stapelaar mitsubishi fdent diesel manitou aetjl battery nieuw attack wiellader diesel yanmar ja jlg aj werkhoogte m komatsu wiellader groot gespecialiseerde bedrijven Alle nieuwe en tweedehands machines bekijken heftrucks hoogwerkers schaarliften wielladers landbouwen transportmachines die u nodig heeft die vindt u bij lashing lashing tgv is meer dan jaar actief in de verkoop en verhuur van ondermeer interne transportmiddelen heftrucks reachtrucks palletwagens .. hoogwerkers schaarliften alle soorten hoogwerkers en andere bouwmachines wielladers bulldozers kranen dumpers verreikers walsen stroomgroepen lichtmasten veegmachines golfwagens … Lashing tgv is gespecialiseerd in verkoop van rechtstreeks uit japan ingevoerde jonge machines met merken zoals komatsu toyota tcm nissan mitsubishi nychiyu … Wij beschikken over een groot aantal machines in stock van zowel elektrische diesel lpg en benz.

becoma verkoop verhuur service tweedehands nieuws vacatures contact infobecoma.be elaan b deinze komtrax verkoop verhuur amp service van bouw en graafmachines graafmachines knikladers wielladers verreikers telescoopladers schrankladers dumpers walsen heftrucks alle terrein sorteer en sloopmateriaal trilblokken grondboren graaflaadcombinaties allerlei te koop grondverzetmachines toebehoren schitterend werk lever je alleen met kwalitiatief materiaal als officile vlaamse verdeler van topmerken vindt u bij ons vast wat u zoekt. Becoma selecteerde dit zevental niet toevallig. Omdat we u op de best mogelijk manier willen helpen zetten we al onze troeven in kwaliteit innovatie veelzijdigheid en service ontdek het aanbod te huur grondverzetmachines toebehoren heeft u een extra machine nodig voor een speciale opdracht of wenst u op korte of lange termijn een grondverzetmachine te huren becoma beschikt over een groot gamma nieuwe machines en toebehoren waarover u onmiddellijk kan beschikken ontdek he.

Meer info over Komatsu wiellader groot

matrent contacteer ons technische dienst algemeen u bent hier belgi lux fr belgi nl nederland nl uitrusting onderneming troeven nieuws vestigingen prijslijst nieuws u bent hier home nieuws de pers spreekt over matrent bouwmat vorige lijst volgende de pers spreekt over matrent bouwmat maart matrent verhuur op maat matrent is een dochteronderneming van bia en is bevoorrechte partner voor de verhuur van komatsu machines van middelgroot en groot vermogen die niet alleen bestemd zijn voor de bouwsector maar ook voor goederenoverslag steengroeven havenactiviteiten en recyclingen sorteercentra. Matrent heeft zijn machinepark sinds kort aangevuld met niet concurrentiele producten aan komatsu zoals bomag walsen van en ton. Matrent bestrijkt ook de competitieve maar veelbelovende nederlandse markt heb je belangstelling in komatsu wiellader groot Hij biedt er machines aan waarvan de kenmerken enigszins afwijken van die op de belgische markt .