Menu Sluiten

Serre Verwarmen

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Tent Verwarmen – Opslagplaats Verwarmen – Evenement Verwarmen – Verwarming Voor Evenementen – Serre Verwarmen – 

Wenst u meer info over serre verwarmen kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | het verwarmen van een serre kan met een toestel van Arcotherm

Heffen En Hijsen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Serre verwarmen

omer deloof verwarming klimatisatie ventilatie airconditioning sanitair welkom bij omer deloof nv wij zijn een installatiebedrijf voornamelijk actief in de industrie tertiaire sector en ziekenhuizen. D specialist voor ideale klimaatregeling in grotere commercile en industrile ruimtes. Gecontroleerd koelen verwarmen zuiveren en ventileren voor een gezond binnenklimaat. Onze activiteiten omvatten voornamelijk verwarming klimatisatie ventilatie airconditioning sanitair en onderhoud. Bedrijf in begint omer deloof een loodgieterszaak vanuit zijn garage in het centrum van lotenhulle. In de beginjaren specialiseert hij zich in beregening en later verwarming van grote serres. Vanaf de jaren gaat het bedrijf zich meer richten op de openbare sector serre verwarmen zijn zeer populair In het midden van de jaren komt daar ook koeling bij en zo blijft de .

installatiebedrijf deckers stramproy kinrooi home belgie nederland search for home sitemap sitemap algemene voorwaarden nederland algemene voorwaarden belgi activiteiten verwarming en cvketels cvketels alec systeem vloerverwarming radiatoren gevelkachels gaswatersanitair sanitair zink en koperwerk keukenboiler duurzaam daikin altherma hybride zonneboilers warmtepompboilers warmtepompen ventilatie wtwinstallatie bronboringen climalevel climalevel het systeem climalevel techniek en voordelen duurzaam bouwen actie hybride verwarmen n koelen onderhoud en service storing en dan onderhoud servicecontracten wij zijn dealer van atag climalevel nibe daikin over ons onze visie referenties selectie woningstichting zorgboerderij ingelshof tungelroy ament metaalbewerking uffelse meulen .

Gegevens over Serre verwarmen

allpool bvba start aanbod fotogalerij nieuws contact home aanbod galerij nieuws contact allpool bvba zwembadverwarming zwemvijververwarming allpool de juiste keuze voor uw zwembadverwarming en zwemvijververwarming. Breng de zon in uw zwembad of zwemvijver op een goedkope en ecologische manier. Wij garanderen u meer en vooral een warmer plezier zonder aan comfort en luxe in te boeten Onze suggestie over serre verwarmen Verklein uw ecologische voetafdruk door herbruikbare en dus gratis energie. Onze focus ligt op de technisch meest vooruitstrevende zonnecollector met unieke kenmerken voor zwembad en vijververwarming. Verdeeld over continenten en wereldwijd nummer in zonnecollectoren. Dankzij de ongeeumlvenaarde duurzaam en betrouwbaarheid is suns.