Menu Sluiten

Betonpompen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Betonpompen, Betonmixers en Pompmixers

Schwing Stetter is een topmerk van Duitse oorsprong. In hun gamma vind je betonpompen en betonmixers. Kenmerkend voor hun machines zijn de hoge inruilwaarde.

Van Loo Technics is jouw ideale Schwing-Stetter partner. Wij zijn uw verkooppunt voor alle nieuwe betonpompen en betonmixers, en als servicepunt voor België helpen u ook verder met alle officiële Schwing-Stetter onderdelen. Wij zijn vooral werkzaam in België, Nederlands Limburg en Brabant.

Onze producten

Onderhoud

Dankzij onze kennis en de goede samenwerking met allerhande merken zoals Mercedes, MAN, Volvo, enz… kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Wisselstukken

Ons magazijn is uitgerust met de meeste onderdelen voor zowel betonpompen als mixers, deze kunnen zowel afgehaald, opgestuurd als gemonteerd worden in onze werkplaats. Wij werken enkel met originele onderdelen.

Lees meer

Van Loo Technics staat als officiëel servicepunt van Schwing-Stetter voor een Uitstekende Service

92446789244678

Informatie over betonpompen.

Wat zijn betonpompen.

Een betonpomp is een machine die vloeibaar beton transporteert. Er zijn vele soorten betonpompen. Sommige worden gebruikt voor kleinschalige klussen, andere voor grootschalige bouwprojecten. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen.

U kunt een type betonpomp kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Een betonpomp werkt door een vloeibaar betonmengsel uit een trechter te zuigen. Hij doet dat met behulp van een klepsysteem en hulpslangen. De zuigers werken volgens hetzelfde principe als een zuigermotor met twee cilinders.

De ene cilinder zuigt beton uit de trechter tijdens de teruggaande slag, terwijl de andere het beton eruit duwt tijdens de voorwaartse slag.

Een hydra.

More info

tags: Betonpompen – Betonpomp Kopen – Betonpompen Schwing Stetter – Schwing Stetter Betonpompen Op Vrachtwagen – Schwing Stetter Betonpomp – 

Wenst u meer info over betonpompen kijk dan vlug op https://schwing-stetter.vanlootechnics.be | Betonpompen

Betonpompen | Bouwmateriaal | Betonverwerking | Bouw | Betonwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betonpompen

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation mobile home nieuws over ons betonpompen transport projecten vacatures contact nl fr menu nl fr kruimelpad home betonpompen betonpompen main navigation desktop home nieuws over ons betonpompen transport projecten vacatures contact wij beschikken overeental betonpompen. Deze hebben een gieklengte van tot meter en bij uitbreiding met onze evenaar zelf tot meter betonpompen informatie aanvragen Op die manier kunnen we beton storten op plaatsen die meteen betonmixer niet rechtstreeks bereikbaar zijn. Onderstaande overzicht toont onze vloot betonpompen. U kan de specifieke informatie per betonpomp hieronder terugvinden. Brochure wenst u onze brochure met alle technische fiches brochure evenaar meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter betonpomp meter yvaga is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd.

home betonmixers betonpompen polieren van beton vloerisolatie chapewerken vloerrenovatie chape stabiliseacute pompen voor doehetzelvers realisaties contact voor al jouw chape en betonwerken schelles amp zonen meer info chapewerken betonpompen om op alle plaatsen te geraken wat is een betonpomp een betonpomp wordt gebruikt als een betonmixer moeilijk of niet bij de plaats graakt waar de beton gestort moet worden. Deze verpompt de beton van de betonmixer naar de plaats waar de beton gestort moet worden betonpompen waarover wij beschikken wij beschikken over een betonpomp van meter. Deze maakt het mogelijk om over het huis naar de tuin beton te verpompen voor bijvoorbeeld het zwembad of terras. Deze word ook ingezet voor grote werken zoals grote gebouwen of funderingen. Onze betonpomp heeft vijf armen en is dus handig om in loodsen en dergelijke te pompen. Ook is deze pomp om te bouw.

Feiten over Betonpompen

toggle navigation home tegels en natuursteen ons aanbod in tegels en natuursteen keramiek natuursteen onderhoud bouwmaterialen ons aanbod in bouwmaterialen dakbedekking gevelstenen isolatie ruwbouw materialen gewelven toebehoren mortelsilo siergrinden betondiensten stabiliscentrale referenties nieuws contact betonpompdiensten wij beschikken over verschillende betonpompen om jullie steeds tot dienst te zijn. In vele gevallen kan je voor bepaalde werken met een betonmixer niet bij De verkoopsom van betonpompen Daarom wordt er gebruik gemaakt van een betonpomp. Denk maar aan beton voor een tuinhuis over de woning gewelven opgieten op een verdiep stepoc muren opgieten …. Wij hebben een aanbod van betonpompen nl x betonpomp m x betonpomp m x betonpomp m x betonpomp m reptor x betonpomp m x betonpomp m x betonpomp m co.