Menu Sluiten

Bim Coordinatie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Informatie over BIM coordinatie:

BIM coordinatie is een zeer belangrijk aspect van een bouwproject. Dit type modellering maakt een effectievere communicatie en samenwerking tussen verschillende belanghebbenden mogelijk. Deze rol vervangt niet het werk van bestaande mensen, maar is eerder een waardevolle aanvulling op een reeds gevestigd proces. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen met BIM coordinatie, en de meeste daarvan zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. U kunt ook uw eigen aangepaste BIM coordinaten creëren.

Tijdens het coordinatieproces wordt een planning gemaakt en deze planning wordt gebruikt om te bepalen wanneer het werk moet worden gedaan. Aangezien deze planning rechtstreeks van invloed is op de bouwfase, is het van crucia.

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over bim coordinatie kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Bim Coordinatie

Bouw | Software | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bim coordinatie

home nieuws archicad archicad bim software nieuw in archicad nieuw in archicad nieuw in archicad nieuw in archicad nieuw in archicad nieuw in archicad nieuw in archicad nieuw in archicad archicad start edition archicad bibliotheken kennismaken met archicad simatek producten simatek template simabib simacalc support online support veelgestelde vragen online tutorials opleiding en implementatie contact over simatek home archicad nieuw in archicad nieuw in archicad integraal bidirectioneel modelcontrole archicad brengt verbeteringen op gebied van integraal ontwerpen bidirectionele workflows en modelcontrole. Efficint samenwerken staat centraal en belangrijk in de nieuwe versie is de focus op de afstemming van het ontwerp met ingenieurs contructeurs en installateurs bim coordinatie zijn vaak gezocht Archicad maakt het dus mogelijk.

spring naar de inhoud camps engineering menu home stabiliteit veiligheid epb epc blowerdoor keuring riolering tarieven team nieuws links contact cs engineering stabiliteitsstudies beton en staal veiligheidscordinatie epb epc camps engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau dat garant staat voor een kwaliteitsvolle service belangstelling in de prijs van bim coordinatie Wij zijn actief in volgende disciplines stabiliteitsstudies veiligheidscordinatie energieprestatieberekeningen epb amp epc blowerdoortesten keuring riolering en afkoppelingsadvies. Trouwens wist u dat ons standaard tarief allin voor veiligheidscordinatie en epbverslaggeving reeds vanaf excl. Btw start energiebesparende investeringen uw energierekening vaak met of meer doen dalen en ons doelgericht energieadvies zich dan ook vaak onmid.

Meer informatie over Bim coordinatie

fr klantenportaal diensten energie epb epb verslaggeving vlaanderen epbadviseur brussels hoofdstedelijk gewest epbverantwoordelijke walloni ventilatieverslaggeving luchtdichtheidsmetingen blowerdoor thermografie infraroodmeting energiescan energieaudit haalbaarheidsstudie dynamische gebouwsimulatie energieontwerpstudie lage energie oplossingen veiligheidscordinatie stabiliteitsstudies speciale technieken risicoanalyse elektrische installatie risicoanalyse ventilatie plaatsbeschrijving cases over peritas blog jobs contact vraag een offerte aan zoek menu menu home jobs wat maakt peritas een schitterende werkomgeving betere bedrijfscultuur voor een beter bedrij.