Menu Sluiten

Komatsu Wielladers Provincie Antwerpen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over komatsu wielladers provincie antwerpen kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Komatsu Wielladers Provincie Antwerpen

Graafmachines | Bouwmachines | Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Komatsu wielladers provincie antwerpen

industriepark kruispunt vaartstraat hulshout infomachinebeglazing.be nl nl fr home machine amp cabinebeglazing cabines vernieuwen beglazing voertuigen nieuw in voorraad fotogalerij contact div datatestid colorunderlay class kzus sqn ruiten voor o.a. Caterpillar hitachi new holland en liebherr cabineruiten achterruiten voorruiten amp zijruiten contacteer ons machinebeglazing en cabinebeglazing in heel komatsu wielladers provincie antwerpen specialisatie belgieuml cabineglas dat gebroken is levert veiligheidsrisicorsquos op voor uw personeel. Maar een kraan of machine buiten werking stellen kost veel geld De diversiteit van komatsu wielladers provincie antwerpen Vertrouw dan op b.j. Machinebeglazing in hulshout provincie antwerpen een specialist in de levering en plaatsing van machinebeglazing en cabinebeglazing. Ruiten voor uw cabine of machine bestellen wij werken in gans belgieuml beglazing vervangen van machi.

.

Interesse in Komatsu wielladers provincie antwerpen

.