Menu Sluiten

Clashdetectie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over clashdetectie kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Clashdetectie

Bouw | Software | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Clashdetectie

bureau expertise projecten jobs bij osqb fenster raum contact bureau expertise projecten jobs bij osqb fenster raum contact expertise terug technische uitrustingen alle technische uitrustingen op voorhand bestudeerd en ingepland. Onze filosofie een luisterend oor en volledige ontzorging gebouwen worden steeds complexer en technieken spelen hierin een groeiende rol. De technologische vooruitgang biedt meer mogelijkheden maar brengt ook toenemende vereisten met zich mee. Bijgevolg lopen de kosten voor technische uitrustingen al snel op tot van het bouwbudget clashdetectie brengt meer op De financile impact van de gekozen technieken is echter nog groter na de oplevering wel van de kosten voor uitbating en onderhoud van het gebouw zijn hieraan verbonden. Het is dus van cruciaal belang dat je als architect of bouwheer kunt rekenen op een uitstekende partner om de studie van de technieken te verzorge.

home over ons algemene info werkwijze bim projecten nieuws team jobs contact created with sketch. Terug naar overzicht acv roeselare henri horriestraat roeselare bouwen van een nieuw kantoorgebouw met ondergrondse parkeerkelder opdrachtgever ampe.trybou architecten bvba architect ampe.trybou architecten bvba ingenieur stabiliteit cobe ingenieurs bv hoofdaannemer artes depret nv andere partijen studiebureau r boydens nv ingenieur technieken freyssinet belgium naspanning onderwerp beschrijving bouwprogramma in het centrum van roeselare wordt in opdracht van het acv een nieuw kantoorgebouw en ondergrondse parkeerkelder gebouwd. De nieuwbouw bestaat uit een ondergrondse parkeergarage met een bovenbouw die tot de vijfde verdieping gaat. Onder de funderingsplaat van de parkeergarage komt een beoveld wat voor verwarming in de winter en koe.

Meer info over Clashdetectie

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr en top navigation menu login helpdesk hoofdnavigatie producten autodesk aec amp mfg autodesk construction cloud geoit apps geoit gis sketchup opleidingen referenties events over geoit diensten vacatures contact login autodesk construction cloud door het beste van bim te combineren met het beste van plangrid in n unified platform met de naam autodesk construction cloud blijven de workflows van beide bestaan met extra opties De diversiteit van clashdetectie autodesk construction cloud voorziet n omgeving waarbinnen projectinformatie wordt ontsloten activiteiten worden uitgevoerd en kwaliteit en voortgang kan worden bewaakt. Hierbij is het nieuwe autodesk docs als opvolger van bim docs naadloos gentegreerd met deproducten autodesk b.