Menu Sluiten

Offerte Totaalconcepten Bouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Cleanrooms – Totaaloplossing Nieuwbouw – Juiste Luchtbehandeling – Hoeveelheid Stof Beperken – Luchtbehandeling – 

Wenst u meer info over offerte totaalconcepten bouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Offerte Totaalconcepten Bouw

Bouw | Renovatie | Brandveiligheid | Interieur | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte totaalconcepten bouw

infovanbaelenbvba.be van baelen bvba meer dan jaar ervaring alles afgewerkt tot in de puntjes energiezuinige technieken badkamer renovatie sanitaire installatie nieuwe badkamer wellness jacuzzi infraroodsauna spas webshop ampampampampampampampampltiframe src img lazyloadph.png datasrc https www.googletagmanager.com ns.html idgtmwztbz ampampampampampampampampltbrampampampampampampampampgtheight width style displaynonevisibilityhidden ampampampampampampampampgtampampampampampampampamplt iframeampampampampampampampampgt van baelen bvba al jaar tot u dienst uw woning of badkamerrenovatie totaalconcept of niet wij zijn er. En aanspreekpunt voor uw hele renovatie zonder zorgen uw project en of eigen wellness in goede handen. U kan al meer dan jaar op ons bouwen en vertrouwen neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We zijn een geregistreerd en gehabiliteerd aannemer zodat je kan genieten van alle beschikbare voordelen energiezuinige technieken u bent aan het bouwen .

home wie zijn we portfolio contact more use tab to navigate through the menu items. Nl nl en totaalconcept met persoonlijke touch standenbouw interieurinrichting evenementen amp displays standenbouwer met ervaring kodiak beschikt over meer dan jaar ervaring in standenbouw en interieurinrichtinge. We ontwerpen standen showrooms displays en interieurinrichting en voeren die in eigen regie uit over heel europa offerte totaalconcepten bouw raming aanvragen Na een persoonlijk onderhoud met de klant maken wij een passend ontwerp op maat en volgens het beschikbare budget. Daarna stellen we alles in het werk om de realisatie ter plaatse uit te voeren. Voor onze klanten stockeren wij met plezier de stand voor een volgende beurs Ons aanbod van offerte totaalconcepten bouw Maatwerk op budget van de klant persoonlijk contact wij vinden het persoonlijk contact uiterst belangrijk en nemen ruimschoots de tijd om met onze klanten te spreken. Wat is de doelstelling van de stand wat zijn de plannen met de inrichting en wat wil u bereiken voor uw doelgroep de analyse van deze.

Het domein van Offerte totaalconcepten bouw

home services realisaties over safe construct contact offerte aanvragen bouwadvies projectcordinatie het ontwikkelen van een project vergt een deskundige aanpak. Met de ruime praktijkervaring in de bouwsector geven wij u technisch en financieel advies. Ons bouwadvies gaat uit van een totaal concept waar we alle elementen van het bouwproces doorlopen en toetsen aan haalbaarheid en realiteit rekening houdend met de vooropgestelde budgetten. Ons doel is vooral u een meerwaarde te garanderen met ondermeer verlies van uw eigen kostbare tijd. U kunt zich blijven focussen op uw eigen business vraag een offerte aan contacteer ons safe construct bv veiligheidscordinatie alle keuringen amp rapporteringen epc amp plaatsbeschrijving bouwadvies amp projectcordinatie beveiliging van uw pand over de beek steenhuffel westendelaan . middelkerke geen postadres infosafeconstruct.be be .