Menu Sluiten

Handige Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over handige bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Handige Bouwmachines

Bouw | Graafmachines | Bouwmateriaal | Bouwmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handige bouwmachines

verkoop verhuur huurgids openingsuren contact be fr gb de items aanmelden zoeken verkoop verhuur verkoop verhuur hersteldienst laserservice verkoop verhuur meetinstrumenten grondverzet straataanleg steen betonbewerking boren en breken energie en nutsvoorzieningen waterpompen tuinmachines reiniging mixers en molens verwarming en bouwdrogers veiligheid gereedschap verbruiksartikelen tegelzettersgereedschap touwen span en hijsbanden transport en opslag tweedehands stockverkoop promoties meetinstrumenten grondverzet straataanleg betonbewerking boren breken en zagen energie en nutsvoorzieningen waterpompen tuinmachines reiniging verwarming en drogers transport en opslag producten in de kijker strakvlak vii duo compleet cm waterpomp honda wtx diamatic betonboor nat .xmm con handige bouwmachines zijn vaak gezocht Materiaalbak eichinger . Xxmm bouwlaser leica rugby case re.

infopromation.be blog contact werken bij promation catalogus over ons industrile automatisatie kastenbouw machines op maat retrofit machines industrile robots robotinstallatie op maat mogelijkheden cobots stapelrobot costacker vulrobot cofiller aanvoerrobot cofeeder visiesystemen controle geprinte data controle verpakkingen lokaliseren product machine vision hellegatstraat berlaar belgi automatisatie robotica visiesystemen catalogus contact promation is je specialist in automatisatie. Ons ruime aanbod heeft maar n doel jouw productie sneller en efficinter maken heb je belangstelling in handige bouwmachines Daarom denken wij altijd uitvoerig met je mee over wat jij precies nodig hebt en creren we je robots zodat die aan jouw wensen en behoeften voldoen. Een camera die inspecties uitvoert een robotarm die producten uiterst nauwkeurig.

Bericht over Handige bouwmachines

services over jan referenties contact efffill fr referenties getuigenis van bastelaere van bastelaere bvba is specialist in land en tuinbouwmachines in lokeren. Bij het onderbrengen van haar tuinbouwafdeling in een nieuwe vennootschap avb tuintechniek bvba met nieuwe locatie bleek de opslagplaats voor wisselstukken zeer beperkt. Tegelijk besliste van bastelaere om over te schakelen naar het beheerpakket carfacm. Een ideaal moment dus om op zoek te gaan naar een geautomatiseerde magazijnoplossing. Het werd een hnel rotomat lagerlift geleverd door ddd technics en georganiseerd door jan de graeve bvba. we dachten eerst aan een tweedehandssysteem vertelt zaakvoerder tim van bastelaere maar daar bleken uiteindelij.